22. oktober 2019
SONY DSC
gallery icon

Se billedserie

SONY DSC
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julecafé i Oasen i Haslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julecafé i Oasen i Haslev
Haslev-Faxe Posten - 03. december 2018 kl. 11:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Haslev: Lørdag den 8. december er der julecafé i Oasen på Grøndalsvej 8 i Haslev.

Nu nærmer sig den søde juletid med al den voldsomme trængsel og alarm, men også med en duft af gran og julelys i mangt et barneøje, og hvor der i mange hjem begynder at lugte brunt og brændt, mens engle dale ned i skjul, og den kære kæle- og skødehund skam også skal mærke, at det er jul... og så skal der naturligvis igen i år afholdes julecafé i Oasen på Grøndalsvej.

I de venlige og lyse lokaler i Grøndalscentret vil vil der være pyntet op og gjort klar til at modtage de forhåbentlig mange julecafégæster.

Og traditionen tro har mange frivillige og kreative hænder gennem den sidste tid været i fuldt sving i håndarbejdet med at skabe en masse yndige og smukke juledekorationer, gaveidéer og andre pynteting til små priser. Alt sammen i naturmaterialer. Og for en sikkerheds skyld er de elektriske julelys nu led-pærer.

Der vil være julesalg i fællesstuen, og der vil der også være café, for når der skal skabes en god og hyggelig stemning, skal der naturligvis også altid være noget lækkert at putte munden. Derfor kan man også købe hjemmelavede boller og lagkage, samt kaffe og the for kun 20,- kr.

Overskuddet fra julesalget vil gå til at leje en handicapbus til sommerudflugten, så alle har mulighed for at komme med. Så der er et rigtig godt formål at støtte, når Oasen holder sin årlige julecafé lørdag den 8. december kl. 9.30 til 15.00.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk