7. juni 2020
Jesper Theilgaard gør alle klogere på klimaet
Jesper Theilgaard gør alle klogere på klimaet
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jesper Theilgaard fortæller om klima

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jesper Theilgaard fortæller om klima
Haslev-Faxe Posten - 15. januar 2020 kl. 09:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Haslev: Klima - hvor er vi på vej hen? Det kan du høre om torsdag den 23. januar hvor AOF Østsjælland har inviteret Jesper Theilgaard til Haslev.

Meteorolog, tidl. tv-vært og klimaekspert vil gøre alle lidt klogere på hvad der sker med klimaet. Det er gået op for de fleste, at vejret også i Danmark har ændret sig. Vejret opfører sig ikke, som det gjorde engang. Det vidner ikke mindst de talrige oversvømmelser i de senere år om.

Fra udlandet ser vi tørke, oversvømmelser, store skovbrande og en natur under pres, hvor spørgsmålet om eksempelvis havets evne til at brødføde fisk og pattedyr ikke nødvendigvis besvares med et ja.

Men hvad er det, der ligger bag disse forandringer vi ser, og ikke mindst hvad er risikoen for fremtiden - for vores børn og børnebørn?

Hvad sker der med vejret både her i Danmark og i udlandet. Spørgsmålene er mange og Jesper Theilgaard vil give svar på de fleste.

Letforståeligt indblik
Foredraget giver et letforståeligt indblik i den komplicerede debat om klimaets tilstand, men også en fortælling om de muligheder, forandringerne giver.

Jesper Theilgaard kommer naturligvis også ind på det succesfulde klimamøde i Paris i november 2015, hvor verden samlede sig i kampen mod de risici, som den globale opvarmning giver.

Men Parisaftalen er ikke god nok til at løse problemet, så hvad gør verden for at forbedre den?

Foredraget afholdes på Haslev Bibliotek torsdag den 23. januar kl. 19. Billetter kan købes på oestsjaelland.aof.dk samt tikko.dk eller bestilles på 5631 6912.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk