23. januar 2019
Nu holder vi åbent også om lørdagen, siger Natasja Søndergaard og Jan Krogh
gallery icon

Se billedserie

Nu holder vi åbent også om lørdagen, siger Natasja Søndergaard og Jan Krogh
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jamen så holder vi da åbent også om lørdagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jamen så holder vi da åbent også om lørdagen
Haslev-Faxe Posten - 28. august 2018 kl. 10:08
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

KopK: I den tidligere P2 Møbler på Borupvej 2 ved Rønnede, finder man nu KopK - der tidligere lå i Faxe og var med i Kop & Kande. På lørdag byder de på lidt godt til ganen.

Anita og Jan Krogh, samt deres datter Natasja Søndergaard, købte P2 for at få mere plads til deres internetvirksomhed - der også hedder KopK - og samtidig åbnede de en flot fysisk butik på ikke mindre end 700 kvadratmeter.

Butikken, der har alt indenfor isenkram og brugskunst, har indtil nu haft åbent mandag til fredag fra kl. 10 til 17, men mange kunder har spurgt om ikke de også ville holde åbent om lørdagen.

- Så det gør vi nu fremover, siger Natasja. Første gang bliver lørdag den 1. september hvor vi har åbent fra kl. 10 til 16, og samtidig byder vi på lidt godt til ganen.

Herefter vil forretningen, som er meget smagfuldt indrettet, have åbent mandage til fredage kl. 10 til 17 og lørdage kl. 10 til 14.

Anita og Jan Krogh overtog Kop & Kande på Vinkældertorvet i Faxe i 2004, og flyttede nogle år efter til Rønnedevej, hvor der var mere plads til deres internetvirksomhed.

Men også her blev pladsen for trang, hvorfor de i marts måned sidste år købte P2 på Borupvej. Her har de nu et meget stort lager og den fysiske butik på 700 kvadratmeter. Desuden ejer KopK også en boghandel og isenkrambutik i Præstø.

Ikke mindre end 90% af KopK's omsætning kommer fra internethandel, og alligevel er omsætningen i den fysiske butik på Borupvej den samme som den var i butikken i Faxe.

Anita og Jan Krogh ejer 80% af virksomheden, mens Natasja Søndergaard ejer de resterende 20%. Meningen er at Natasjas ejerandel gradvist skal forøges, i takt med at Anita og Jan vil trappe lidt ned.

Se det store udbud på kopk.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk