6. april 2020
Marianne Gade Koldby (tv) og Kirstine Stenvad har åbnet Hjerterummet i Faxe Sundhedscenter
gallery icon

Se billedserie

Marianne Gade Koldby (tv) og Kirstine Stenvad har åbnet Hjerterummet i Faxe Sundhedscenter
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjerterummet - yoga og ergoterapi for børn og voksne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjerterummet - yoga og ergoterapi for børn og voksne
Haslev-Faxe Posten - 08. januar 2020 kl. 09:49
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Faxe: To lokale kvinder, Marianne Gade Koldby fra Faxe og Kirstine Stenvad fra Faxe Ladeplads, har sammen åbnet Hjerterummet i Faxe Sundhedscenter.

Lige inden nytår var der en velbesøgt åbningsreception med ,,smagsprøver" på Hjerterummets tilbud.

Kirstine er lærer på Faxehus Efterskole, men også uddannet inden for yoga som hun har undervist i siden 2012, men hun uddanner også nye yogalærere, så hendes uddannelses- og erfaringsmæssige baggrund må siges at være særdeles god.

I Hjerterummet tilbyder Kirstine Stenvad holdundervisning i Yoga, men også eneundervisning, samt terapeutisk yoga og sundhedskonsultationer. Altsammen både for børn, unge og voksne.

Marianne Gade Koldby tilbyder ligeledes undervisning i yoga, men derudover er hun også uddannet ergoterapeut og tilbyder i den forbindelse private konsultationer.

Ergomikken hedder hendes firma, der bl.a. tilbyder rehabilitering til babyer, børn og unge med erhvervet eller medfødte hjerneskader.

Ergoterapi er et sundhedsfagligt tilbud, på linje med fysioterapi, sygeplejerske eller jordemoder, men der gives ikke offentligt tilskud. Nogle sundhedsforsikringer giver dog tilskud til konsultationer hos ergoterapeuter, ligesom kommuner kan give tilskud via Serviceloven.

Og hvis en kommune ikke har tilbudt genoptræning efter syv dage, har man mulighed for frit valg - hos f.eks. Ergomikken.

Billede

Foto fra Hjerterummets åbningsreception


Kirstine og Marianne har ikke startet et fælles firma. De har hver sit firma, men har valgt sammen at leje et lokale i Faxe Sundhedscenter - og døbte det Hjerterummet - fordi der hos Kirstine og Marianne netop er hjerterum.

- Vores fælles ønske er et sted hvor vi kan tilbyde yoga, massage, træning og udvikling. Vi vil give personer der ønsker forandring, lyst og støtte til denne udvikling, fortæller Marianne og Kirstine.

Og så lægger de vægt på at yoga er en livsfilosofi. Det er ikke en konkurrence. Yoga er et åndehul, hvor der er plads til alle.

Kirstine og Marianne fortæller at yoga kan bruges til at få klaret tankerne, kan give ro på tilværelsen, øge kropsbevidstheden, regulere sanserne og lære sin krop bedre at kende.

Man kan læse mere og Kirstine på kirstinestenvad.dk og finde Ergomikken på facebook.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk