23. januar 2020
Aleks Jensen ved den hjertestarter Eskilstrup Kulsvierlaug fik sidste år
Aleks Jensen ved den hjertestarter Eskilstrup Kulsvierlaug fik sidste år
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjerteforeningen har brug for dig - og du for dem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjerteforeningen har brug for dig - og du for dem
Haslev-Faxe Posten - 09. april 2019 kl. 10:55
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Landsindsamling: Søndag den 28. april har Hjerteforeningen landsindsamling, og mange har allerede meldt sig som indsamlere i Faxe Kommune, fortæller Aleks Jensen, der står for indsamlingen her i kommunen.

På nuværende tidspunkt har 80 meldt sig - sidste år var det kun 59, så Aleks er en glad mand. I Haslev er der stort set ingen ledige ruter, men derimod mangler der stadig indsamlere i Faxe og Faxe Ladeplads, for at man kan få dækket alle ruter.

Når man er indsamler er man med til at sikre det store arbejde Hjerteforeningen udfører - og samtidig kan man hjælpe sig selv - for det kan jo være at man får brug for hjælp fra Hjerteforeningen - direkte eller via den forskning Hjerteforeningen står for.

Men der er endnu er måde hvorpå man kan få gavn af at være indsamler - og det er hvis man får brug for en hjertestarter. Det håber man naturligvis ikke, men skulle det ske, er det vigtigt, at der er en hjertestarter tæt på.

Og det kan der komme, hvis man er indsamler. Det er nemlig sådan, at er man en gruppe på 15, så giver Hjerteforeningen en hjertestarter.

Sidste år stillede blandt andet 15 op for Eskilstrup Kulsvierlaug, og det betyder at der nu er en hjertestarter på deres tilholdssted på Eskilstrupvej 27 i Kongsted. Og den er placeret så alle kan bruge den - døgnet rundt.

Selv om du måske ikke kan nå at samle 15 personer inden landsindsamlingen, så kan du ringe til Aleks Jensen, og komme med i en gruppe, og dermed sikre, at der opstilles hjertestartere.

Læs mere om landsindsamlingen på hjerteforeningen.dk - og vil du være lokal indsamler kan du ringe til Aleks Jensen på telefon 5671 1132 efter kl. 18 eller sende en mail til aleks.mollegaarden@gmail.com

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk