25. juni 2019
Henrik Vilsbøll i samtale med Michael Meyerheim
gallery icon

Se billedserie

Henrik Vilsbøll i samtale med Michael Meyerheim
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Henrik Vilsbøll siger farvel til Æblehaven i Faxe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Henrik Vilsbøll siger farvel til Æblehaven i Faxe
Haslev-Faxe Posten - 15. januar 2019 kl. 10:18
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Faxe: Den 24. januar 2011 var Henrik Vilsbølls første arbejdsdag i Æblehaven i Faxe. Torsdag den 31. januar bliver hans sidste. Henrik går på efterløn.

Derfor inviterer Æblehaven til afskedsreception på hans allersidste dag mellem kl. 12.30 og 14.30.

Det bliver vemodigt for Henrik at sige farvel, for Æblehaven har været den bedste arbejdsplads han har haft, og det skyldes alle de mennesker der har deres gang i Æblehaven, siger han.

Og man må sige at der kommer rigtig mange mennesker i Æblehaven. Da Henrik Vilsbøll startede var besøgstallet på 30.000 årlige brugere. Nu er det steget til 40.000. Det høje tal fremkommer, da nogle brugere deltager i flere forskellige aktiviteter, så der er altså ikke tale om 40.000 forskellige mennesker - men rigtig mange er det nu alligevel.

Man kan da også blive helt forpustet, når man ser på alle de aktiviteter der foregår i Æblehaven. Tag bare et kig på hjemmesiden aeble-haven.dk, så finder du ud af at der ikke er tale om en journalistisk overdrivelse...

Foruden de mange tilbud der hører direkte under Æblehaven, afholder flere foreninger også deres arrangementer og møder i Æblehaven - som f.eks. Hygge og Kulturklubben, Faxe Pensionistforening, Ældre Sagen og Faxe Bridgeklub.

En af de store kampe Henrik har kæmpet, sammen med bestyrelsen, er omkring køkkenet. kommunen havde planer om at nedlægge Æblehavens køkken. Det blev forhindret - og efterfølgende er der investeret betydeligt i køkkeninventar.

I Henriks ,,regeringstid" er der også kommet styr på ejerforholdet. Det var nemlig lidt grumset. Det meste af huset ejede S/I Æblehaven (selvejende institution), mens kommunen ejede en del af spisesalen og Sideskuddet. Nu ejer S/I Æblehaven det hele.

Henrik Vilsbøll glæder sig over det gode samarbejde der har været med de skiftende bestyrelser med formændene Kurt Sangild, Karen Margrethe Kristensen og nu Inger Andersen, ligesom han fremhæver Centerrådets indsats for at få de mange aktiviteter til at fungere optimalt - og sidst, men ikke mindst, sender Henrik Vilsbøll en stor tak for en god tid, til Æblehavens medarbejdere.

Alle er velkomne til afskedsreceptionen torsdag den 31. januar kl. 12.30 til 14.30.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk