26. februar 2020
På lørdag fejrer Haslev Sportsdykker Klub 40 års jubilæum
gallery icon

Se billedserie

På lørdag fejrer Haslev Sportsdykker Klub 40 års jubilæum
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Haslev Sportsdykker Klub fylder 40 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haslev Sportsdykker Klub fylder 40 år
Haslev-Faxe Posten - 10. september 2019 kl. 10:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jubilæum: Haslev Sportsdykker Klub fejrer 40-års jubilæum lørdag den 14. september fra kl. 12 til 16 i klubhuset på Sofiendalsvej 42D i Haslev.

Klubben startede, som en underafdeling af HTT i 1979, men efter et par år blev det så en selvstændig dykkerklub, der fik deres eget klubhus lige ved Haslev svømmehal ved klubbens 25-års jubilæum.

Før dette havde Haslev Sportsdykker Klub boet mange steder i byen. Derfor var det dengang et stort skridt at få en fast bopæl, hvor man kunne have alting samlet, og det bliver til en del, når man i dag er omkring 70 medlemmer.

I starten var klubbens fokus på flaskedykning, men med tiden kom der flere aktiviteter til. Undervandsrygby blev hurtig en del af klubbens aktivitet. Herefter kom der en juniorafdeling, som i dag er en stor succes med over 20 juniorer.

Der er også en gruppe, som dyrker undervandsjagt med harpun. Så der er flere muligheder for at finde den gren indenfor dykning, som har interesse.

Formanden for klubben, René Andersen, fortæller at man ofte - når man nu ligger inde midt på Sjælland . bliver spurgt om man så dykker i gadekæret...

Det gør man dog ikke. Haslev Sportsdykker Klub har en båd som man kan dykke fra - ude på det store hav. Dertil kommer stranddyk med flaske eller snorkel.

Åbent hus på dagen
I anledning af 40-års jubilæet afholder klubben åbent hus den 14. september fra kl. 12.00 til 16.00 i klubhuset.

Der bliver aktiviteter i svømmehallen for børn og flaskeprøvedyk for voksne, mens der vil være andre aktiviteter i klubhuset.

Der bliver desuden serveret mad fra grillen, drikkevarer mv. Alle, som kunne tænke sig at deltage i en aktivitet eller bare vil høre om dykning, skal bare møde op på dagen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk