28. september 2020
Pia Johannesen, Claus Kronborg og Heidi B. Johannesen inviterer til Haslev Garnfestival 2020
gallery icon

Se billedserie

Pia Johannesen, Claus Kronborg og Heidi B. Johannesen inviterer til Haslev Garnfestival 2020
Foto: Erik Graversen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Haslev Garnfestival - Danmarks hyggeligste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haslev Garnfestival - Danmarks hyggeligste
Haslev-Faxe Posten - 06. januar 2020 kl. 13:52

Haslev: LOF Haslev - Byens Dag- og Aftenskoles Afdelingsleder Claus Kronborg, samt medarrangører Pia og Heidi Johannesen, Krea Deluxe, indbyder til Danmarks måske hyggeligste garnfest, der afholdes i Haslev, lørdag den 22. februar fra kl. 10-17 og søndag d. 23. februar fra kl. 10-16 på Nordskovskolen, Bækvej 14 i Haslev.

Inspireret af strikkeevents rundt omkring i landet, og med baggrund i de sidste års succes med at afholde Garnfestival i Haslev, afholdes nu for femte gang denne store event i Haslev.

Garnfestivallen vil i 2020 strække sig over 2 dage og tilbyde endnu flere workshops.

Garnfestivallen har desuden skiftet navn fra Haslev strikkefest til Haslev Garnfestival. Dette for at henvende sig ikke kun til de strikkeglade, men også til de andre garnelskere der hækler og broderer.

Der kommer fagfolk inden for den kreative verden, med workshops, salg af garn, bøger mm. og der bliver 20 forskellige stande, hvor man kan blive inspireret og udveksle opskrifter, få tips og se alt det nye indenfor dette område. Der vil være mulighed for at gøre gode køb på de mange salgsstande, deltage på en eller flere af de 13 workshops, drikke kaffe og spise en kage i den store café, samt nyde en dejlig, forudbestilt, frokost kreeret af Lotte Kjellerup.

Der er flere muligheder for at forsyne sig under strikkefesten, et sted hvor man kan købe sin frokost, hvis man ikke allerede har forudbestilt denne på hjemmesiden lof.dk/haslev og et område i caféen, hvor man kan købe kage, samt kaffe/the og vand. Herved undgår man at skulle spilde tiden ved at stå i kø på denne spændende dag.

- Vi er stolte af at kunne præsentere vores gæster for navne som Lene Holme Samsøe, Annette Danielsen, G-uld, Signe aka @plummom, Gitte Vinding og Krea Deluxe. Og så har vi en særlig gæste underviser som flyver ind helt fra Australien. Hækledesigner Rachel Lee aka @littleaquagirl som har mere end 100.000 følgere på Instagram deltager også på Haslev Garnfestival. Underviserne vil også kunne opleves på scenen begge dage, fortæller Claus Kronborg.

Skulle man have gjort et fejlkøb, har man for meget garn til overs fra et tidligere projekt, eller ønsker man bare at få ryddet lidt op i garngemmerne, så har man muligheden nu. Ved strikkefesten er der også et ,,Byt-til-nyt-marked" - rent bytteri - altså ikke noget med penge - hvor man mødes og indbyrdes forhandler sig til et godt bytte. På den måde kommer man af med noget, og til gengæld kommer man hjem med noget helt andet.

Haslevsjalet 2020
Traditionen tro har en designer lavet sit bud på ,,Haslevsjalet". I år er det Krea Deluxe der har stået for designet og den 15. januar kan alle der deltager i Haslev Garnfestival downloade strikkeopskriften på Haslevsjalet 2020, på LOF's hjemmeside og Facebook - helt gratis.

Støtteprojekt 2020
Som noget nyt indfører festivalen et årligt støtteprojekt. Haslev Garnfestival udvælger hvert år en sag/forening/projekt som de støtter op om.

- I 2020 har vi valgt at udvikle en hækleopskrift som skal bruges til en helt særlig anledning. Den 15. januar kan alle der deltager i Haslev Garnfestival downloade hækleopskriften på Årets støtteprojekt 2020 - Hospice bamsen.

Opskriften på Hospice bamsen gives til de frivillige, der hækler for Hospices i hele landet. Hospicebamserne gives til de børn der kommer i berøring med Hospices og som har brug for lidt ekstra støtte i en svær tid.

Brug dine garnrester og hækl en Hospicebamse, den vil blive modtaget med stor taknemlighed. Tag den/dem med på Haslev Garnfestival, så sørger man for at Gudenå Hospice får din bamse og giver den videre.

Sceneområdet bliver i 2020 udvidet med flere siddepladser, hvor du kan strikke, hækle, brodere med dine garnvenner og skabe nye relationer.

På den store scene vil du begge dage blive underholdt af nogle af de dygtige workshopundervisere ligesom der vil være modeopvisning.

Man kan følge Garnfestivallen på Facebook - Haslev Garnfestival 2020

Billetter til Haslev Garnfestival 2020, kan kun købes på forhånd via hjemmesiden https://lof.dk/haslev/kurser/haslev-garnfestival

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk