16. september 2019
Knud Vissing, der er teknisk koordinator i OB-vognen
gallery icon

Se billedserie

Knud Vissing, der er teknisk koordinator i OB-vognen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hammerslag lagde vejen forbi Faxe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hammerslag lagde vejen forbi Faxe
Haslev-Faxe Posten - 14. maj 2019 kl. 14:18
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Faxe: Folk spærrede øjnene op, da de kom kørende ad Gl. Strandvej i Faxe i torsdage. For foran et af husene stod der fire biler fra Danmarks Radio.

Og i og omkring huset var mange folk i gang med at trække kabler, sætte lys og gøre kameraer klar. Der skulle optages en episode af Hammerslag.

Huset der ligger på Gl. Strandvej 6, var solgt af Anton Andersen fra Nybolig i Faxe, som ejes af Christoffer Friman, der selv har medvirket i mange episoder af Hammerslag, men selvfølgelig ikke den, der blev optaget i Faxe - for så havde det jo været lidt for nemt at gætte prisen...

Til gengæld var det ejendomsmæglerne Hanne Løye fra Frederiksberg, Thomas Munck fra Christianshavn, Peder Kongsgaard fra Thy og Lena Dalgaard fra Aabenraa, der skulle gætte prisen på huset i Faxe.

Det er noget af et apparat, der sættes i gang når Hammerslag skal laves. Fire store biler med DR's logo holdt ved ejendommen. Der blev kørt masser af udstyr ind i huset og haven. Der blev trukket kabler rundt i hus og have, og hen til bilerne, men selv om det så lidt forvirrende ud for uindviede, så var der styr på sagerne.

Det var en hel udsendelse der skulle i kassen, og man startede i Næstved torsdag morgen. Lige over middag kom alle teknikere til Faxe, men først sidst på eftermiddagen ankom ejendomsmæglerne.

Fredag tog Hammerslag, som har omkring 700.000 seere til hvert program, til Stevns, og til efteråret vil man kunne se udsendelsen, hvor man altså besøger Næstved, Faxe og Stevns.

Og huset i Faxe var blevet solgt for... Nå, nej det må vi ikke afsløre.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk