2. juni 2020
HitOrchestra
gallery icon

Se billedserie

HitOrchestra
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Halfest i Faxe 2019 - back to basic

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halfest i Faxe 2019 - back to basic
Haslev-Faxe Posten - 14. maj 2019 kl. 10:14
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Faxe: Er der noget man kan i Faxe, så er det at holde nogle fantastiske halfester. Og når dørene åbnes til halfesten den 28. september i år, så er der også lagt op til et brag af en fest.

De senere år har der været tale om beerfest - ganske som oktoberfesterne i Tyskland - men i år vinkes der farvel til tyrolertemaet.

Det bliver ,,back to basic" som Jens Henrik Andersen, der er primus motor i halfesten, udtrykker det.

Festen byder naturligvis på lækker mad i den forhåbentlig fyldte hal. Dertil kommer underholdning leveret af Henrik Nørrelykke - og sprudlende toner fra ,,HitOrchestra".

Henrik Nørrelykke
,,Den syngende DJ" - Showmanden One Blue" - Henrik Nørrelykke - kært barn har mange navne, sørger for at få publikum i den helt rigtige stemning.

Og det har han gjort utallige gange, blandt andet i samarbejde med Kandis, De glade Sømænd, Dodo and the Dodos, Sussi & Leo og mange andre. Henrik Nørrelykke er en mand, der ved hvad der skal til for at begejstre publikum.

HitOrchestra
Hovednavnet på årets Halfest i Faxe er HitOrchestra, der er ét af Danmarks mest anerkendte og hotte orkestre og ikke uden grund.

Hit Orchestra fyrer op under festen med egne fortolkninger af de største dansehits gennem tiden og tager publikum med på en musikalsk tidsrejse fuld af fest, show, syng med og dans.

Hovedmanden i HitOrchestra er Dennis Flacheberg, der er født og opvokset i Haslev. Nu bor han i Valby, og spiller med rigtig mange af landets mest kendte kunstnere, bl.a. Jokeren, Burhan G, Sanne Salomonsen, Johnny Logan, Peter AG, Rasmus Walther, Zididada, og mange, mange andre kendte sangere og musikere.

Mange oplevede Dennis Flacheberg som kapelmester og guitarist på scenen med Back to Back ved Haslev Festdage forrige år.

Læs mere på hitorchestra.dk
Billetsalg

Det koster kun 350 kr. at være med til Halfesten den 28. september - altså alt inklusive, også den lækre mad.

At prisen kan holdes på et så lavt niveau skyldes bl.a. sponsoererne, som er Royal Unibrew, Faxebilerne, Meny i Faxe, AskTeq, Sparekassen Sjælland, Sangill Grafisk, Pers Dæk & Autoudstyr og Din Tøjmand i Faxe.

Som de tidligere år sælges billetterne gennem såkaldte ambassadører, der hver har et vist antal billetter, som de skal sørge for at få solgt.

Kender du ikke en ambassadør, så kan du købe billet hos Lise Hansen på telefon 2245 2429 eller send en mail til liheha1972@gmail.com

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk