24. februar 2021
Aage Sandfeld er formand for den nuværende KIK-afdeling og stiller op til bestyrelsen i den nye Karise Gym & Fitness. Foto: Torkild Svane Kraft
Aage Sandfeld er formand for den nuværende KIK-afdeling og stiller op til bestyrelsen i den nye Karise Gym & Fitness. Foto: Torkild Svane Kraft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gym & Fitness træder ud af Karise Idræts Forening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gym & Fitness træder ud af Karise Idræts Forening
Haslev-Faxe Posten - 22. oktober 2020 kl. 11:56

Karise: Efter utallige år hvor KIK har været kendt for at have fodbold, badminton og gymnastik under én hat er det slut. Karise Gym & Fitness, hvis medlemmer udgør 75% af ,,hatten", træder ud af KIK.

Den gennem mange år siddende hovedformand, Nina Nyboe, ønsker at fratræde, og det har ikke været muligt at finde en anden til at tage over. At være hovedformand kræver da også en del arbejde og tid, hvilket ikke mindst skyldes afdelingen Gym & Fitness med sine over 500 medlemmer og mere end 40 hold.

En ekstraordinær generalforsamling i august besluttede derfor at slanke KIK ved, at Karise Gym & Fitness ikke længere skal være en del af KIK.

Karise Gym & Fitness skal naturligvis fortsætte uændret med samtlige aktiviteter, men efter nytår som en ny, selvstændig forening.

Der er stiftende generalforsamling onsdag den 4. november kl. 19.00 i Karise Hallens kantine, hvor alle er velkomne. Den nuværende bestyrelse, med Aage Sandfeld i spidsen, stiller op til også at blive valgt til den ny forenings bestyrelse, men alle andre er naturligvis også velkomne til at stille op.

Forslag til den nye forenings vedtægter kan ses på hjemmesiden kikgymnastik.dk

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk