26. maj 2020
Den 22. maj har Gitte Olsen 25 års jubilæum hos Klipperiet
Den 22. maj har Gitte Olsen 25 års jubilæum hos Klipperiet
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gitte Olsen har jubilæum: 25 rigtige gode frisørår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gitte Olsen har jubilæum: 25 rigtige gode frisørår
Haslev-Faxe Posten - 20. maj 2020 kl. 14:06
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Faxe: Fredag den 22. maj er det nøjagtig 25 år siden Gitte Olsen klippede sin første kunde i Klipperiet - som den gang hed Nyklip.

Det var i afdelingen i Haslev, men et par år senere var det i afdelingen i Faxe Gitte slog sine folder. Og det har hun gjort lige siden.

Gitte Olsen stammer fra København, og det er da også her hun blev uddannet frisør, men skæbnen, som i denne forbindelse hed Jørgen, fik hende væk fra hovedstaden.

Jørgen, der også hedder Olsen, ville gerne have sin egen købmandsforretning, og den fandt han i Tappernøje, og Gitte skiftede frisørfaget ud med jobbet som købmand.

De havde forretningen i ni år, hvorefter Gitte igen blev frisør. Først i Næstved, så i Haslev og i Faxe. Selv om Gitte nærmer sig alderen hvor hun kan få efterløn - hun er 62 år gammel - så har hun bestemt ingen planer om det, for hun elsker sit arbejde. Og kunder.

Corona-tiden lægger en dæmper på mange festligheder, men Joan Hansen, der ejer Klipperiet, fortæller at Gitte er i salonen fra kl. 9 til 17 hele dagen den 22. maj, og at der vil være lidt til ganen hvis man kigger indenfor - men med god afstand og højest 10 personer i salonen ad gangen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk