26. maj 2020
Mette Barfoed og Energipsykologi Danmark er nu hjemmehørende på Hjortevej 7 i Haslev
Mette Barfoed og Energipsykologi Danmark er nu hjemmehørende på Hjortevej 7 i Haslev
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Energipsykologi Danmark er flyttet til Haselv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Energipsykologi Danmark er flyttet til Haselv
Haslev-Faxe Posten - 20. maj 2020 kl. 10:08
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Haslev: Mette Barfoed er netop flyttet til Haslev fra Sorø, og dermed er der kommet en uddannelse og et behandlingstilbud til byen.

Mette driver nemlig Energipsykologi Danmark, hvor hun tilbyder kurser, uddannelse og behandling i selvudvikling og traumeterapi.

Energipsykologi handler om samspillet mellem energi og psykologi, og Mette Barfoed er selv uddannet i England af Karl Dawson, som er den helt store indenfor energipsykologi, ifølge Mette.

Energipsykologi kobler det følelsesmæsige og det fysiske. Så når vi f.eks. har ondt i maven af skræk (fysisk), er der en følelsesmæssig årsag baseret på en negativ oplevelse.

- Vi arbejder os blidt ind til den negative oplevelse, som er årsag til vores ubehag. Når vi finder ind til kernen, har vi mulighed for at få en ny forståelse og ændre den fastlåsning af f.eks. en skræk, der sidder i maven, fortæller Mette Barfoed.

Energipsykologi er således forbindelsen mellem sygdom og traumer. Den mest udbredte form for energipsykologi er EFT (Tapping) - og EFT er det, Mette underviser i kombination med overbygning Matrix Reimprinting, der ligeledes er en energipsykologisk traumeterapi-model.

Man kan komme i behandling hos Mette Barfoed i hjemmet i Haslev - og det gælder både voksne og børn. Faktisk er hendes speciale børn og unge med forskellige udfordringer.

Og her må man sige, at hun virkelig ved hvad hun taler om. Mette, og hendes mand der er ingeniør, har tre voksne piger, hvoraf de to har sjældne handicaps. Den ene datter arbejder i øvrigt hos Tulles Legetøj - et helt fantastisk sted, siger Mette med et stort smil.

Udover behandlinger kan man også blive uddannet og tage kurser hos Mette Barfoed. Hun er den eneste i Danmark der har fået lov til at undervise efter Karl Dawsons internationale akademi.

Uddannelsen og kurserne foregår primært på Sjælland - men vil man have uddannelsen et mere eksotisk sted, så kan man også få det, for Mette, og hendes mand, har en stor bolig på Mallorca, hvor der også afholdes kurser.

Mette Barfoed har arbejdet med Energipsykologi i rigtig mange år og uddannet andre de seneste seks år. Og blandt hendes elever finder man mange forskellige mennesker, ikke mindst mennesker der til daglig har forskellige problemer tæt inde på livet, som f.eks. lærere og læger.

Du kan læse mere om behandlinger, kurser og uddannelse på energipsykologidanmark.dk

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk