10. juli 2020
Jonas Kjer Rasmussen fra Fri BikeShop i Haslev overrækker den Scott cross-cykel til Tobias Svarre
gallery icon

Se billedserie

Jonas Kjer Rasmussen fra Fri BikeShop i Haslev overrækker den Scott cross-cykel til Tobias Svarre
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endnu en cykel fra Fri BikeShop til Tobias Svarre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en cykel fra Fri BikeShop til Tobias Svarre
Haslev-Faxe Posten - 28. november 2019 kl. 11:05
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Haslev/Faxe: Så er Fri Bike­Shop i Haslev, ved Søren Dahl, igen på banen med en ny cykel til Faxe-knægten Tobias Svarre - et af landets største cykeltalenter.

Tobias er meget taknemmelig over den støtte som han modtager fra Fri BikeShop. Han fortæller at han vil køre det meste af vintertræningen på den nye crosscykel.

Og det er da også noget af en cykel Tobias har fået stillet til rådighed til vintertræningen. En Scott RC Cross som er det ypperste fra Scott. Den er blandt andet udstyret med de helt nye Shimano-gear.

Tobias' vintertræning vil fra december være mellem 8 og 10 timer om ugen. I januar, februar og marts, vil der komme flere og flere timer på, hver uge. Den hårdeste måned bliver marts, hvor det ugentlige timeantal bliver omkring 14,5 time.

Tobias har haft en rigtig god sæson - den første i U17. Det er blevet til ikke mindre end syv 1. pladser og en hel del podieplaceringer. Han blev Sjællandsmester både i landevejsløb og enkeltstart og ved DM fik han bronze i enkeltstart og var blot 0,6 sekund fra også at få bronze ved landevejsløbet.

I starten af maj kørte Tobias på Team Roskildes U17 hold, som deltog i et af Europas største ungdomsløb for U17 rytter, ,,Mini Fredsløbet". Her var der 180 af Europas bedste rytter til start.

Tobias kom i løbets ungdomstrøje på 1. etape. På 4. etape, som er Kongeetapen, var Tobias i et 40 km. soloudbrud, som desværre bliver hentet omkring 10 km fra mål. På 5. og sidste etape, en enkeltstart over 15 km, ja her lykkedes det Tobias at vinde. Løbet bliver faktisk live streamet til internettet...

I starten af sommerferien deltog Tobias Svarre i IBYT (International Belgium Youth Tour), som er et af Belgiens største ungdoms etapeløb. Her endte Tobias som samlet vinder af løbet.

Her sidst på sæsonen er træning og løb foregået på bane. Først i oktober blev der afholdt Nordiske Mesterskaber på cykelbanen i Odense. Tobias snuppede tre guldmedaljer og en sølv medalje.

Tobias vil også i 2020 køre for Køge Cykel Ring.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk