5. juni 2020
Ib Elbergs forretninger er nu blevet til ?Tøjmanden?
Ib Elbergs forretninger er nu blevet til ?Tøjmanden?
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Din Tøjmand er blevet til Tøjmanden Faxe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Din Tøjmand er blevet til Tøjmanden Faxe
Opdateret 01. maj 2020 kl. 17:53
Haslev-Faxe Posten - 01. maj 2020 kl. 11:18
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Faxe: Det er en speciel tid vi lever i. Meget er forandret, og meget vil blive forandret. For nylig erklærede Dresspartner sig konkurs - og det var dem der drev kæden Din TøjMand.

Det er den kæde Ib Elberg har været med i i rigtig mange år. Ib Elberg driver, sammen med Andreas Nøddeskov, tøjforretningen i Faxe og sammen med sin søn, Thomas Elberg, driver han forretning i Store Heddinge.

Inden Dresspartner gik konkurs, og inden Corona holdt sit indtog, havde Ib, Andreas og Thomas dog besluttet at træde ud af indkøbskæden, men da ,,opsigelsesvarslet" er meget langt, ville en udtræden dog først finde sted sidst på året, men med Dresspartners konkurs må der nu tænkes hurtigt.

Rettighederne til navnet Din TøjMand er overtaget af kæden Mr. der har hjemsted i Kolding. 41 butikker fra den gamle Din TøjMand har besluttet at blive i kæden - men ikke Ib Elberg og Co.

Heldigvis er kæden Mr. meget samarbejdsvillige, hvorfor Tøjmanden i Faxe og Store Heddinge har fået lov til at benytte it-systemet i de kommende tre måneder.

- Der er intet uvenskab mellem os og Mr. Vi bliver behandlet godt, understreger Ib Elberg.

Men det ændrer ikke ved, at Ib, Andreas og Thomas nu må arbejde på højtryk for at finde ud af hvad der skal ske fremadrettet - om de vil være med i en indkøbsforening eller om de skal vælge at stå på helt egne ben.

Dog ligger én ting helt fast. Tøjmanden i Faxe og Store Heddinge vil bestå og fortsat sørge for at byernes mænd er klædt ordentligt på - ligesom der bestemt ikke ændres på den gode service som de to forretninger er kendt for.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk