26. februar 2020
Butiksbestyrerne for Dansk Outlet Haslev er Ole Nielsen og hans kone Ivy Marie
Butiksbestyrerne for Dansk Outlet Haslev er Ole Nielsen og hans kone Ivy Marie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansk Outlet åbner stor forretning i Haslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk Outlet åbner stor forretning i Haslev
Haslev-Faxe Posten - 10. september 2019 kl. 09:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Haslev: Dansk Outlets gule og røde logo pryder i dag facaden på 24 butikker landet over, og i september udvider kæden yderligere - denne gang i Haslev.

I den spæde start var tanken, at Dansk Outlet skulle fungere som et lagersalg med restpartier og overskudsvarer. I takt med at efterspørgslen på billigt kvalitetstøj steg, valgte Dansk Outlet dog snart at flytte fokus til at forhandle dugfriske og sæsonaktuelle varer. Det eneste spor af ,,outlet" er, udover navnet, at varerne stadig sælges til outlet-priser.

- Hele idéen bag Dansk Outlet er at tilbyde kvalitetstøj til hele familien til markedets billigste pris. Og det går vi ikke på kompromis med. Derfor arbejder vi også kontinuerligt på at sikre et stærkt leverandørnetværk og et bredt udvalg af egne mærker, så vi sikrer at kvaliteten er i top, lyder det fra Dansk Outlets direktør, Nicolai Nørskov.

Han løfter samtidig sløret for den prioritering, der gør, at de kan sælge tøj af høj kvalitet til lavpris:

- Som sagt vil vi ikke gå på kompromis med kvaliteten. Derfor sparer vi andre steder, f.eks. ved at vores butikker ikke ligger i midtbyen med høj husleje og ved at gå på kompromis med en række kosmetiske elementer. Vi vil hellere bo ydmygt, og til gengæld kunne sælge vores varer til den laveste pris på markedet.

Valget faldt på Haslev
Dansk Outlet har i dag butikker over hele landet, men stadig med overvægt i Jylland hvor kæden udsprang fra. Inden længe bliver kæden dog repræsenteret i endnu en sjællandsk by, når butikken i Haslev åbner til september.

- Den beliggenhed, vi har fundet i Haslev, er helt rigtig i forhold til de krav, vi stiller til nye butikker. Vores sortiment skal dække hele familien, og derfor har vi brug for lokaler med plads nok til et meget bredt sortiment. Samtidig er det vigtigt, at der er gode parkeringsforhold, og at vi kan holde priserne på eksempelvis husleje nede. Og så skal vi naturligvis finde den helt rette franchisetager - og det føler jeg vi har her, lyder det fra direktøren.

Den nye butik i Haslev, nr. 25 i rækken, åbner den 21. september på Lysholm Allé 5A - altså i samme bygning som Superbrugsen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk