16. oktober 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danish Agro og LEMKEN udvider samarbejdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danish Agro og LEMKEN udvider samarbejdet
Haslev-Faxe Posten - 08. november 2018 kl. 14:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Landbrug: Fra november 2018 udvider fem maskinforretninger, som Danish Agro er medejer af, deres tilbud med den komplette portefølje af redskaber fra tyske LEMKEN.

I Nordjylland er ALMAS AGRO allerede LEMKEN-forhandler og nu starter også Vinderup Maskinforretning, Traktor & Høstspecialisten, AP Jørgensen samt Ringe Maskinforretning salget af de stærke tyske kvalitets-redskaber.

CEO i Danish Agros maskindivision, Jens Skifter, er tilfreds med aftalen, da LEMKENs kvalitetsredskabs-program supplerer det øvrige program fra blandt andet CLAAS perfekt.

- LEMKEN producerer redskaber af høj kvalitet. Ydermere er det en familieejet virksomhed med stærke traditioner og en kultur, der er et godt match til os. Vi deler de samme ambitioner om at gøre en forskel for de landmænd, vi samarbejder med. Vi har allerede et godt og stærkt samarbejde med LEMKEN i Sverige og Norge, samt Baltikum, siger han.

Salgschef i LEMKEN Danmark, Nis Peter Albrechtsen, ser også store perspektiver i aftalen.

- Vi er glade for aftalen med de fem af Danish Agros forhandlere i Danmark, hvor LEMKEN er etableret igennem mange årtier. Vi har allerede et stærkt og tillidsfuldt samarbejde med Danish Agro i andre lande. Med Danish Agro og vores bestående forhandlere er vores kunder sikret et langsigtet, professionelt salgs- og service­setup, som vil komme danske landmænd til gode. Vi ser frem til at udvikle vores aktiviteter sammen med Danish Agro, siger han.

Om Danish Agro
Danish Agro koncernen har hovedsæde i Karise.

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd og energi samt køb af afgrøder fra landbruget.

Endvidere forhandler koncernen en række maskinbrands til landbruget samt driver en omfattende kæde af hobby- og fritidsforretninger.

Danish Agro Koncernen beskæftiger ca. 5.000 medarbejdere og vil i 2018 have en omsætning i niveauet 32 mia. kr.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk