22. september 2020
Det var ikke alle vareudbringerne der kunne møde op fredag, men her ses fra venstre: uddeler Kenneth Beenfeldt, Susanne Jacobsen, Yvonne Sørensen, Hanne Leholt, Inger Andersen, Tanja Larsson og Marianne Bøyesen
Det var ikke alle vareudbringerne der kunne møde op fredag, men her ses fra venstre: uddeler Kenneth Beenfeldt, Susanne Jacobsen, Yvonne Sørensen, Hanne Leholt, Inger Andersen, Tanja Larsson og Marianne Bøyesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brugsen i Faxe Ladeplads sagde tak for hjælpen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brugsen i Faxe Ladeplads sagde tak for hjælpen
Haslev-Faxe Posten - 09. september 2020 kl. 09:52
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Faxe Ladeplads: Da Corona-pandemien for alvor ramte Danmark, og alt lukkede ned, fik mange ældre og syge et stort problem. Hvordan skulle de handle ind, når det blev anbefalet at man skulle holde sig hjemme?

Vi skal da hjælpe hinanden, mente Tanja Larsson, der bor ved Faxe Ladeplads, og sidder i Folketinget for Socialdemokratiet. Hun tog kontakt til uddeler Kenneth Beenfeldt i SuperBrugsen, og han var helt med på at hjælpe.

Nu kunne han jo ikke ansætte en masse mennesker til at køre varer ud, men til gengæld lovede han at brugsens medarbejdere ville pakke de ting ældre og syge bestilte, og stille dem klar, så frivillige kunne bringe varerne ud.

Tanja Larsson spurgte derfor på en lokal facebook-side, om der var nogle der ville hjælpe med at køre varer ud. Ikke mindre end 14 meldte sig, og de bragte så varer ud til en stor kreds af borgere i Faxe Ladeplads og omegn.

De havde alle nogle rigtig gode oplevelser, og selv om man ikke måtte gå ind med varerne - man skulle jo undgå smitte - så var der altid tid til en hyggesnak i døråbningen eller gennem vinduet - på behørig afstand, naturligvis.

Ordningen fungerede i mere end tre måneder, men er nu lukket ned igen.

Uddeler Kenneth Beenfeldt syntes de mange frivillige burde have en tak for deres indsats, så han inviterede alle til Brugsen fredag ved middagstid, og overrakte dem en buket blomster og tre flasker vin.

Tanja Larsson syntes også det var på sin plads at rose SuperBrugsen fordi de ville være med til ordningen - så på vegne af alle medarbejdere, modtog Kenneth Beenfeldt klapsalver fra ,,vareuddelerne".

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk