23. september 2020
Teamet bag Bogmessen ?Lokale ord?, fra venstre: Morten Kok, Anne-Grethe Rosted, Annette Vestergaard, Natasja Lieblein Ulrich, Hans-Willy Bautz, Rikke Thorkenholdt Hammer og Martin Prüsse Hansen. Privatfoto.
gallery icon

Se billedserie

Teamet bag Bogmessen ?Lokale ord?, fra venstre: Morten Kok, Anne-Grethe Rosted, Annette Vestergaard, Natasja Lieblein Ulrich, Hans-Willy Bautz, Rikke Thorkenholdt Hammer og Martin Prüsse Hansen. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bogmessen ,,Lokale ord" er også for børn og unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bogmessen ,,Lokale ord" er også for børn og unge
Haslev-Faxe Posten - 22. januar 2020 kl. 08:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Haslev: Arrangørerne af bogmessen ,,Lokale ord", som finder sted på Haslev Bibliotek lørdag, den 1. februar kl. 10-16, har sat alle sejl til, så der litteratur- og underholdningsmæssigt er noget for enhver alder og smag.

I forhold til de to foregående Mini-Bogmesser, henvender man sig denne gang også til børn og unge. Kl. 10.30 vil priserne til vinderne af novellekonkurrencen for børn og unge blive overbragt.

Dagen igennem er der, i bibliotekets underetage, aktiviteter for børn. Foruden at en børnebibliotekar læser højt for børn hver time, vil der være en workshop med temaet ,,Lav din egen billedbog".

Til workshoppen kræves der en billet, som fra den 18. januar kan erhverves under www.faxebibliotek.dk.

I Eventyrland vil der være fire eventyrtableauer fra Harry Potters, Guldloks, 1001 nats og H.C. Andersens universer med konkurrencer. Der vil være et udklædningsområde og desuden udfører Rollespilsakademiet arenakampe samt laver ansigtsmaling på børnene.

Mød mange forfattere
For ungdommen og de voksne vil der være to hovedtalere, nemlig den prisbelønnede børne- og ungdomsforfatter Kenneth Bøgh Andersen, som fra scenen i biblioteket kl. 11.30 fortæller om sine fantasy- og andre bøger for børn og unge.

Kl. 14.00 går den ligeledes prisbelønnede forfatter Birgithe Kosovic på scenen sammen med Sjællandske Mediers områderedaktør Cecilie Hänsch, som vil interviewe hende om hendes roman ,,Den inderste fare".

I to bind fortæller hun om lederen af regeringen under besættelsen, Erik Scavenius, som i manges øjne var Danmarkshistoriens største forræder. I sine bøger skildrer Birgithe Kosovic ham både som politiker og som ægtemand i en udmarvende ægteskabskamp.

I selve biblioteket kan man møde femten forfattere, der på den ene eller anden måde har tilknytning til Faxe Kommune. På deres stande præsenteres et bredt litteraturspektrum fra børne- og ungdomsbøger over biografier, lærebøger og digte til krimier. Tolv af de deltagende lokale forfattere holder i separate rum i biblioteket hver et miniforedrag af tyve minutters varighed. Der er sørget for, at der ikke er to forfattere fra samme genre, der holder foredrag samtidig.

Der er gratis adgang til Bogmessen ,,Lokale ord".

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk