25. oktober 2020
Jeps, ham her har 25 års jubilæum, siger fru Jette og peger på Mesterbager Brian Hansen
gallery icon

Se billedserie

Jeps, ham her har 25 års jubilæum, siger fru Jette og peger på Mesterbager Brian Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Benny fra Olsen Banden styrer jubilæumskøen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Benny fra Olsen Banden styrer jubilæumskøen
Haslev-Faxe Posten - 30. september 2020 kl. 15:20
Af Torkild Svane Kraft

Haslev: Søndag den 4. oktober fejrer Brian Hansen 25 års jubilæum som bagermester i Haslev - og det kommer ikke til at gå stille af sig.

I dagens anledning er der tilbud på jordbærtærter ud over det sædvanlige. Den første i køen skal kun betale 1 krone for Mesterbagerens berømte jordbærtærte. Nr. 2 i køen betaler 2 kroner, nr. 3 betaler 3 kr. og så fremdeles indtil den sidste i køen, der må ryste op med 75 kr.

Man må derfor regne med en lang kø ved Mesterbageren - og sådan en kø skal der jo holdes styr på, ikke mindst i disse Coronatider. Derfor har Brian Hansen allieret sig med ingen ringere end Benny fra Olsen Banden. Han kommer og sørger for at der er orden på køen - så det bliver sikkert både festligt og efter alle kunstens regler.

Selv om bagerfaget har udviklet sig meget gennem de seneste 25 år, har Brian altid holdt fast ved de gode gamle traditioner, der betyder ordentligt brød og kager, uden at glemme at følge med tiden, og lave de ting som kunderne efterspørger.

Noget af det nye der er kommet til er sandwich, håndmadder og smørrebrød - og så er der jo også Brians berømte kagebord, som har glædet rigtig mange mennesker til receptioner, jubilæer, fødselsdage og store fester.

At Mesterbagerens kagebord er noget ud over det sædvanlige, er rygtedes langt ud over kommunegrænsen - så nu leveres der kageborde over hele Sjælland.

Hvis du vil sikre dig en billig jordbærtærte - og møde Benny - skal du nok stå tidligt op på søndag. Benny er klar kl. 7.30, salget af jordbærtærter starter kl. 8 - og Benny tager hjem igen kl. 8.30.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk