28. november 2020
Marcela Mota og Henriette Lykke kombinerer yoga og kreative øvelser - alle kan være med, man behøver ikke erfaring med hverken yoga eller kunst.
Marcela Mota og Henriette Lykke kombinerer yoga og kreative øvelser - alle kan være med, man behøver ikke erfaring med hverken yoga eller kunst.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Yoga og kunst i Mejeriet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Yoga og kunst i Mejeriet

Syv lørdage med mulighed for at forkæle krop og sjæl

Halsnæs - 28. oktober 2020 kl. 09:29
Af Kim Larsen

UNDERVISNING Foto- og lyskunstner Henriette Lykke er pr. 1 maj 2020 flyttet ind på 1. salen i Mejeriet, Torup - og dermed også hendes firma 'Kunstsalonen' med salg af kunst samt undervisning.

I samarbejde med international yogalærer Marcela Mota, oprindeligt fra Brasilien, udbydes henover efterår og vinter 'Yoga & Kunst' på 1. salen af Mejeriet. I alt syv lørdage kl. 10-12.

'Yoga & Kunst' er en ny mulighed for at sammensmelte det kropslige med kreativitet. Rent praktisk foregår det ved én times yoga-undervisning og efterfulgt af en time med kreative øvelser.

Der er introduktion 7. november kl. 10-12, hvor der vil være live musik, yoga og kreative øvelser samt mulighed for at stille spørgsmål.

Yogaøvelserne vil være både Yin yoga (den blide form) og Yang yoga (den mere udholdende), mens de kreative øvelser kan bestå af skrivning, collage, tegning, fotografi og små skulpturer.

"Alle kan være kreative, og alle mennesker har en historie andre kan lære noget af," understreger Henriette Lykke.

Torup i stedet for Bali

Marcela Mota har de seneste seks år haft base i Asien, hvor hun har uddannet yogalærere og afholdt retreats i Thailand og på Bali.

På denne tid af året ville hun under normale omstændigheder være på Bali for at undervise yogalærere, men på grund af Corona er dette ikke muligt.

I stedet bliver Marela Mota i Danmark vinteren over, bl.a. for sammen med Henriette Lykke at give Halsnæsborgere mulighed for at forkæle sig selv med en gang 'Yoga og kunst' i Mejeriet.

Alle kan være med uden erfaring med yoga eller kunst. Tjek 'Kunstsalonen' på Facebook for yderligere information.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?