12. december 2017
I Lynæs, Hundested, Liseleje og ved Frederiksværk Lystbådehavn ønsker man strandbeskyttelseslinjen ændret, så der kan sættes aktiviteterne igang tættere på vandkanten.
I Lynæs, Hundested, Liseleje og ved Frederiksværk Lystbådehavn ønsker man strandbeskyttelseslinjen ændret, så der kan sættes aktiviteterne igang tættere på vandkanten.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vil bygge ved fem strande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil bygge ved fem strande
Halsnæs - 23. september 2017 kl. 05:12
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udvalget for Miljø og Teknik og efterfølgende byrådet skal på de kommende møder drøfte om Halsnæs Kommune skal ansøge om at ophæve strandbeskyttelseslinjen fem steder i kommunen, så der kan etableres byggeri og anlæg nær vandkanten.

De fem steder er ved Lynæs havn, i Hundested ved stranden Trekanten og Mellemrummet, i Liseleje ved den eksisterende mole samt ved Frederiksværk Lystbådehavn.

Det er den ny naturbeskyttelseslov, der giver kommuner med havne omfattet af strandbeskyttelse mulighed for at søge Miljø- og Fødevareministeren om ophævelse af strandbeskyttelseslinjen på havne og arealer mellem byen og havnen.

Dette har særligt været et ønske på Lynæs Havn, hvor der er forslag om at etablere forskellige mindre byggerier og anlæg for borgere, turister, erhvervsliv og foreninger - faciliteter til overnatning, butiksliv og turismeformål.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk