21. marts 2019
Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vikingeskib og travalje- roning på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vikingeskib og travalje- roning på havnen
Halsnæs - 08. juli 2018 kl. 17:04
Af Elias von Staffeldt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var masser af aktiviteter for folk, der i løbet af weekenden lagde vejen forbi havnen i Hundested. Her fandt den årlige havnefest nemlig sted, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Søndag ved middagstid begyndte det strømme til med gæster, der særligt kom for at betragte det flotte vikingeskib »Havhingsten«, der senere drog på togt efter ankomsten lørdag.

- Jamen det er da utrolig flot, og jeg går meget op i ting fra Vikingetiden. Men vi kommer også for at hygge os og se travaljeroningen. Det er noget, vi altid plejer, så man kan vel godt sige, at det er blevet en tradition med havnefesten, siger Inger Madsen, der har taget sine to børnebørn med.

Travaljeroningen plejer i det hele taget at være et af havnefestens helt store trækplastre, og det lader også til at være tilfældet i år. Selvom der stadig er godt en time tid til start, valfarter gæsterne således til havnen denne sommersøndag, hvor nationen holder fri, som C.V. Jørgensen sang det.

- Jeg synes, det er herligt og godt, at der begyndt at ske nogle ting her. Det er jo et fint arrangement, man kan tage til. Jeg var her også i går, men jeg har aldrig set det der travljeroning før, men i år passede det i program, så det bliver spændende, siger Mogens Dam Lassen.

Der er også radiobiler og pariserhjul, så er lidt længere oppe omdannet til et lille Tivoli, og det er Inger Madsen glad for.

- Den store er helt vild med sådan nogle ting, men jeg tror også, han vil være interesseret i vikingeskibet dernede, siger hun.

Frederiksborg Amts Avis ville gerne have haft en kommentar fra formand for fiskeriforeningen og havnefesten, Steen Jørgensen, men det var ikke muligt at træffe ham hverken på havnen eller telefonisk.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede