27. september 2020
Ifølge næstformand for Liseleje Havn Hans Jørgen Hansen fik man mange positive tilkendegivelser og skulderklap til planerne om en lystbådehavn.                                                Foto: Kenn Thomsen
Ifølge næstformand for Liseleje Havn Hans Jørgen Hansen fik man mange positive tilkendegivelser og skulderklap til planerne om en lystbådehavn. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Viceborgmester kaldes forlænget arm for naturfredningsforening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viceborgmester kaldes forlænget arm for naturfredningsforening
Halsnæs - 04. august 2020 kl. 04:10
Af Niels Jørgen Larsen

Kun to byrådspolitikere var mødt op til borgermødet på torvet i Liseleje, da bestyrelsen for Liseleje Havn A.m.b.A. lørdag havde kaldt til orienteringsmøde om de genoplivede planer om en lystbådehavn.

- De andre er nok på ferie, og det accepterer vi selvfølgelig. Vi ville lave mødet, mens sommerhusbeboere er her, siger næstformand for bestyrelsen Hans Jørgen Hansen.

De to fremmødte politikere var viceborgmester Anja Rosengreen (SF) og Torben Hedelund (S). Anja Rosengreen sagde at hun som formand for Udvalget for Miljø og Plan ville lytte´til tankerne om en havn, men at hun mente at en havn ville skæmme naturen.

Den holdning skuffer næstformanden for havnebestyrelsen:

- Hun har ikke sat sig ind i en pind, men er bare imod som en forlænget arm for Danmarks Naturfredningsforening, lyder den skarpe replik fra Hans Jørgen Hansen.

Han er ikke enig i vurderingen fra Anja Rosengreen om at de fleste fremmødte var modstanderen af en havn. Hans udlægning at mødet er at mange var positive overfor projektet, der ellers er mødt med en stribe kritiske læserbreve siden Frederiksborg Amts Avis præsenterede de fornyede planer. Særligt fik man mange tilkendegivelser efter mødet.

- Vi har fået masser af klap på skulderen om at det er godt det vi laver. Og indenfor de seneste uge er der tegnet 15-16 nye anparter, så vi nu er over 500, siger Hans Jørgen Hansen.

På mødet der samlede omkring 100 tilhørere præsenterede bestyrelsen planerne for havnen, og plancherne har stået i hele weekenden, så folk kunne se nærmere på det.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

Har debatten om sexisme taget overhånd?