5. august 2021
Venstres hold til kommunalvalget. 14 kandidater blev sat i rækkefølge på opstillingmøde mandag aften. Privatfoto
Venstres hold til kommunalvalget. 14 kandidater blev sat i rækkefølge på opstillingmøde mandag aften. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre har sat holdet til valget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre har sat holdet til valget
Halsnæs - 15. juni 2021 kl. 14:50
Af Niels Jørgen Larsen

Venstre i Halsnæs har på et opstillingsmøde sat det endelige hold til kommunalvalget i november. Udover partiets borgmesterkandidat Michael Thomsen, der blev udpeget allerede i 2018, er der 13 navne på listen.

Efter Michael Thomsen følger fire af partiets nuværende seks byrådsmedlemmer Thomas Møller Nielsen, Frederik Germann, Sune Raunkjær og Susan Eirfeldt. Lars Stegman, der har været indkaldt et par gange som stedfortræder i byrådet, har snuppet sjettepladsen på listen foran tidligere borgmester Steen Hasselriis, der er formand for Venstre i Halsnæs.

Herefter følger tidligere byrådsmedlem Mette Kjerulf samt Bitten Jørgensen, Niels Bruun, Lars Frost, Tarja Knudsen, Lili Lyng Madsen og Birger Jarulf.

Venstre anvender sideordnet opstilling, således at det er antallet af personlige stemmer som afgør hvem der vælges ind, uanset hvor man er placeret på opstillingslisten.

- Det er et super stærkt hold af dygtige og engagerede kandidater, som jeg er glad og stolt over at stå i spidsen for. Listen spænder vidt i både alder og politisk erfaring, så det tegner rigtigt godt. Jeg glæder mig til, at vi i fællesskab skal arbejde for Venstres politik i den kommende valgkamp, siger Michael Thomsen.

På listen bemærker man, at det er lykkedes unge Frederik Germann at blive placeret som nummer tre ved afstemningen på opstillingsmødet, der blev holdt på Frederiksværk Gymnasium og HF, hvor han tidligere har gået.

»Jeg er meget stolt og beæret! Tusind tak til Venstres medlemmer og stort tillykke til alle på listen,« skriver han på Facebook efter mødet.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?