21. september 2020
Ekspropriationskommissionen mangler at få flere forhold på plads, inden de giver grønt lys til Vejdirektoratets projekt. Foto: Allan Nørregaard
Ekspropriationskommissionen mangler at få flere forhold på plads, inden de giver grønt lys til Vejdirektoratets projekt. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vejdirektorat må vente på grønt lys i rundkørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejdirektorat må vente på grønt lys i rundkørsel
Halsnæs - 07. december 2019 kl. 04:14
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En håndfuld medarbejdere fra Vejdirektoratet tegnede, fortalte og viste rundt, da Ekspropriationskommissionen i slutningen af november fik præsenteret et projekt, hvor det trafikale knudepunkt i Kregme er ombygget fra en rundkørsel til et lyskryds. I første omgang blev det ikke til endeligt grønt lys for Vejdirektoratet, som af kommissionens fem medlemmer er blevet bedt om at undersøge og belyse flere forhold. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Projektet er ikke godt nok, som det ser ud nu. Vi vil gerne have belyst en række forhold nærmere. Det er der intet dramatisk i, men i forlængelse af besigtigelsesforretningen og drøftelser i kommissionen har vi meddelt Vejdirektoratet, at vi har brug for flere detaljer, inden vi kan tage endelig stilling til projektet, siger Henrik Hansen, formand for Ekspropriationskommissionen til Frederiksborg Amts Avis.

Han gør det samtidig klart, at kommissionen er positivt indstillet over for planerne om at ombygge rundkørslen.

- Det overordnede projekt er for så vidt godkendt, men vi søger først om ekspropriationsbemyndigelse, når vi har lagt alle detaljer i projektet fast. Det har vi ikke endnu, siger Henrik Hansen.

- Hvis kommissionen er usikre på, om vi har valgt den rigtige løsning, er det kun rimeligt, at vi bliver bedt om at undersøge nogen forhold og alternative løsninger lidt nærmere. Det er ikke ukendt for os i sager som denne, siger Helle Liocouras Nielsen, afdelingsleder i Vejdirektoratet, til Frederiksborg Amts Avis.

Hun forventer, at Vejdirektoratet, Ekspropriationskommissionen og de berørte lodsejere kan mødes til en ny besigtigelsesforretning i starten af næste år.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis i weekenden.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?