20. januar 2019
Halsnæs Vandforsyning skal have ny formand. Efter 36 år som vandværksformand har Sven Aage Møller, Hundested, valgt at stoppe. Foto: Niels J. Larsen
Halsnæs Vandforsyning skal have ny formand. Efter 36 år som vandværksformand har Sven Aage Møller, Hundested, valgt at stoppe. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vandværk skal have ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vandværk skal have ny formand
Halsnæs - 15. maj 2018 kl. 04:48
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De omkring 70 fremmødte andelshavere i Halsnæs Vandforsyning fik sig noget af en overraskelse på den årlige generalforsamling lørdag på Hundested kro, da vandværksformand gennem ikke mindre end 36 år Sven Aage Møller meddelte, at han ikke stillede op til genvalg.

Dermed skal bestyrelsen på førstkommende møde vælge en ny formand. Leif Larsen, der var det andet bestyrelsesmedlem på valg, stillede heller ikke op til en ny periode, da han har solgt sit hus og dermed ikke kunne genvælges. I stedet blev den hidtidige suppleant Mikkel Andersen valgt til bestyrelsen sammen med Ole Vedel. Det skete efter kampvalg blandt fire kandidater.

De seneste års generalforsamlinger i Halsnæs Vandforsyning har budt på en del dramatik og langvarig debat, og bestyrelsen tabte tidligere på året en retssag anlagt af tre andelshavere, der ved Retten i Hillerød fik medhold i, at bestyrelsen uretmæssigt havde brugt ugyldige fuldmagter til at få en vedtægtsændring igennem.

Det er dog ikke disse forhold, der har fået Sven Aage Møller til at stoppe efter så mange år i spidsen for vandforsyningen.

- Da jeg blev genvalgt for tre år siden, besluttede jeg at det skulle være min sidste periode. Jeg er nu gået på pension og har sat mine fodaftryk og vi har et stort super-fungerende vandværk. så det er tid til andre at tage over, siger Sven Aage Møller.

En af de tre sagsøgere mod vandforsyningen var Ole Vedel, der nu er valgt i bestyrelsen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk