27. januar 2021
VUC-huset får erhvervslejemål i kælderetagen og otte lejeboliger på de øvrige etager.
gallery icon

Se billedserie

VUC-huset får erhvervslejemål i kælderetagen og otte lejeboliger på de øvrige etager.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: VUC-huset bygges om til lejeboliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VUC-huset bygges om til lejeboliger
Halsnæs - 11. januar 2021 kl. 08:57
Af Anders Nordstrand

Den tidligere VUC-bygning ved Frederiksværk Station blev sidste sommer overtaget af boligfirmaet Home4all, og for få måneder siden startede renovering af huset, der har en historie som lagerbygning i tilknytning til jernbanen, senere bibliotek og Voksen Uddannelses Center.

"Nu bygger vi huset om til ni lejemål med otte lejligheder og desuden et erhvervslejemål i kælderetagen," fortæller arkitekt Anders Skak, indehaver af arkitektfirmaet SINO og medejer i Home4all.

"Bygningen ligger centralt og stationsnært, så det er en god beliggenhed for dem, som gerne vil bo tæt på det hele midt i Frederiksværk. Lejlighederne bliver op til 100 m2, enkelte i to plan, med terrasser eller franske altaner alt afhængig af placering i huset, og en del udendørsområdet bliver etableres med et grønt areal omkranset af hække," fortæller arkitekten, som regner med at lejlighederne er klar til indflytning omkring maj måned.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?