10. august 2020
Bilerne fylder også godt op ved sommerhusene på Asserbohusgrunden.                   Foto: Niels J. Larsen
Bilerne fylder også godt op ved sommerhusene på Asserbohusgrunden. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge sat ud af sommerhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge sat ud af sommerhus
Halsnæs - 05. juli 2020 kl. 11:45
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Luksussommerhusene på Asserbohusgrunden er kaldt både partylandsbyer og udlejningsfabrikker, og den seneste uge har naboer til husene været plaget af ekstraordinære problemer med festglade unge mennesker, der har spillet høj musik og ikke rettet sig efter anmodninger om at skrue ned.

Frederiksborg Amts Avis erfarer, at i et tilfælde er en gruppe unge direkte blevet sat ud af det lejede sommerhus på Asserbohusvej efter flere dage med fest, larm og store affaldsmængder på grunden.

Nordsjællands Politi har den seneste uge registreret omkring 30 klager over musik til ulempe fra sommerhusområder i særligt Halsnæs og Gribskov kommune. Meget tyder på at en del unge, der normalt i disse dage er til Roskildefestival, har valgt at flytte festen ud i sommerhushaver i stedet.

- Jeg har selv prøvet at ringe til poltiet to gange, men de meddelte at de ikke havde tid til at komme forbi, siger en af naboerne til megasommerhusene i Asserbo Kent Lønne.

Han forstår godt at de unge vil feste, men beklager at de ikke forstår skue ned og hygge sig indvendigt i husene, når de bliver bedt om det.

Udlejningsbureauerne, der står for sommerhusene har hyret vagter til løbende at holde øje med hvad der sker. Og problemerne med unge lejere i disse dage bekræftes fra Tina Ratchinsky, Novasol i Gilleleje, der har nogle af husene på Asserbohusgrunden, mens andre udlejres gennem Dancenter og Luksussommerhuse.dk.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?