17. september 2021
Hundested Havn lukkede torsdag Fyrbåken, som er blevet feststed for unge.           Foto: Niels J. Larsen
Hundested Havn lukkede torsdag Fyrbåken, som er blevet feststed for unge. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge hærger havnen om natten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge hærger havnen om natten
Halsnæs - 29. juli 2021 kl. 16:09
Af Niels Jørgen Larsen

På en omskiftelig torsdag med regnbyger og kraftige vindstød var der alligevel mange mennesker på Hundested havn. Men de som havde tænkt sig at søge ly i Fyrbåken ved »Klap en fisk« måtte finde et andet opholdsted.

Hundested Havn spærrede således i går pyramidebygningen af efter at den tre aftener og nætter i træk har været anvendt af unge mennesker til fester.

- Der er spillet høj musik fra soundbokse til gene for gæstersejlerne og der er smadret flasker, så vi har nu spærret af. Det er ærgerligt på en regnvejrsdag for de børnefamilier som gerne ville sidde her og spise deres madpakke, men sådan er vilkårerne, siger havnefoged Søren Brink.

Sidste år hyrede man et privat vagtværn for at holde de unge væk fra havnen i aften- og nattetimerne, men i år har man klaret det selv ved at gå nogle runder, og indtil i denne uge har man været forskånet. Søren Brink har ikke nogen forklaring på hvorfor de unge er dukket op nu, men de er kommet sent på aftenen og nogle gange kl. 3-4 om morgenen og har startet deres musikanlæg.

Synes du, at kommunen er der for dig?