23. september 2020
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ung mor udsat for groft overfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung mor udsat for groft overfald
Opdateret 17. januar 2020 kl. 18:04
Halsnæs - 17. januar 2020 kl. 14:26
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Min kone er blevet voldeligt overfaldet og forsøgt voldtaget i mandags i Evetofte af en maskeret mand.«

Sådan skriver manden til det kvindelige offer fredag på Facebook-gruppen »Halsnæs Hjælp Hinanden«. Han ønsker ikke sit navn i avisen, men fortæller at gerningsmanden - der var iført elefanthue og var mørk i huden - løb sin vej, da parrets lille datter skreg. Overfaldet skete mandag morgen kl. 07.10 lige efter, at kvindens mand var kørt hjemmefra.

»Politiet var herude i mandags med rigtig mange betjente samt hunde og sikre sig spor, men vi syntes ikke vi kan få ro før manden er fundet. Hvis i ser eller hører noget må I meget gerne kontakte mig,« skriver kvindens mand i opslaget, hvor han også fortæller at hans kone er ilde tilredt af slag og har store traumer over den uhyggelige og dramatiske hændelse.

Frederiksborg Amts Avis har kontaktet Nordsjællands Politi, der ikke har meldt noget ud om overfaldet.

Pressetalsmand Henriette Døssing bekræfter, at man har fået en anmeldelse mandag morgen kl.07.40, og at man venter svar på de tekniske undersøgelser, der er foretaget på stedet.

Hun oplyser, at der er tale om en kvinde født i 1994, som uden for sin bopæl er blevet skubbet, så hun falder og samtidig er blevet slået i ansigtet og hevet i tøjet. Politiet har været på stedet foretage afhøring og tekniske undersøgelser.

På spørgsmålet om, hvorfor politiet ikke har meldt en så alvorlig hændelse ud, lyder svaret, at man har haft efterforskningsmæssige ting at tage hensyn til.

Offerets mand skriver på Facebook, at overfaldsmanden må have nogle sår på hænderne efter alle de slag, han har uddelt. Han opfordrer alle omkring Evetofte til at holde øje med folk, som ikke hører til i området og som lusker rundt.

Har debatten om sexisme taget overhånd?