6. juni 2020
Unge fra 6.-10. klasse kan igen fra mandag komme i Unge- og Kuturcentret i den tidligere brandstation i Frederiksværk. Foto: Kasper D. Dønbo
Unge fra 6.-10. klasse kan igen fra mandag komme i Unge- og Kuturcentret i den tidligere brandstation i Frederiksværk. Foto: Kasper D. Dønbo
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: UKC åbner igen mandag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

UKC åbner igen mandag
Halsnæs - 23. maj 2020 kl. 12:07
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Unge- og Kulturcentret åbner igen mandag 25. maj efter nedlukningen på grund af Corona-virus.

Det bliver i følge formand for UKC, byrådsmedlem Frederik Germann (V), en »blød åbning« for klubtilbuddene efter myndighedernes retningslinjer og kun for elever der går i 6.-10. klasse.

Åbningstider er klokken 15.00-18.00 med klubtilbud både i Klub Regnbuen Hundested og Brandstationen i Frederiksværk. Aktivitet vil foregå udenfor og med de nødvendige retningslinjer i forhold til hygiejne.

»18.00- 21.00 vil der i kommunen florere gadeplansmedarbejdere i den kommende tid, som vil lave opsøgende arbejde med de unge i kommunen. På mandag snakker man med de unge om, hvad de ønsker at lave i den kommende tid, så man kan planlægge efter det. Det er dejligt i en tid, hvor flere og flere får mere fritid og hvor flere unge trækker udenfor,« skriver Frederik Germann på Facebook.

- Det bliver så dejligt for kommunen og de mange unge igen. I Venstre er vi glade for, at der i den udvidede genåbningsplan er en åbning for alle op til 18 år som kan benytte UKCs klubtilbud og Ungdomsskolens undervisningshold igen kan åbne, siger Frederik Germann.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?