16. januar 2019
NLMK DanSteel er gået i gang med en storstilet femårig plan for fremtiden. Det kommer tydeligst til udtryk på den del af virksomhedens grund, der netop nu er omdannet til byggeplads. Her opfører to nye bygninger som en del af strategiens første fase. 

Foto: Kasper D. Dønbo
NLMK DanSteel er gået i gang med en storstilet femårig plan for fremtiden. Det kommer tydeligst til udtryk på den del af virksomhedens grund, der netop nu er omdannet til byggeplads. Her opfører to nye bygninger som en del af strategiens første fase. Foto: Kasper D. Dønbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trecifret millionbeløb skal løfte stålvalseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trecifret millionbeløb skal løfte stålvalseværk
Halsnæs - 07. august 2018 kl. 04:02
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er lagt i ovnen til en glohed fremtid for stålvalseværket NLMK DanSteel i Frederiksværk. Virksomheden vil investerer over 50 mio. euro - omkring 400 mio. kroner - i en femårig strategi, der omfatter opførsel af nye bygninger, indkøb af nye maskiner og ændringer i produktionslinjen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Investeringen er den største siden købet af en ny valsestol til 750 mio. kroner i 2012 og skal resultere i, at NLMK DanSteel øger deres udvalg af produkter og øger selve produktionen med 40-50 procent.

- Vi er i gang med at realisere projekts første fase. Den handler om udvikling af nye produkter. Vi skal åbne døren til markeder og segmenter, som vi ikke er en del af i dag, siger Igor Sarkits, adm. direktør i NLMK DanSteel til Frederiksborg Amts Avis.

Stålvalseværket har netop fremlagt et årsregnskab med underskud på 216 mio. kr., men det bekymrer ikke Igor Sarkits. Han kan se, at produktionen allerede vokser, og det samme gør medarbejderstaben. Den har nu rundet 400 mand, og direktøren forventer, at de sorte tal på bundlinjen venter forude.

- Vi kan køre med underskud, indtil vi er færdige med alle vores investeringer. Derefter kommer overskuddet. Efter tre år forventer jeg, at det udmønter sig i gode tal på bundlinjen, siger Igor Sarkits.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk