22. maj 2019
Enkelte mælkebøtter er det eneste som gror på opvisningsbanen i Frederiksværk.                                               Foto: Niels J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

Enkelte mælkebøtter er det eneste som gror på opvisningsbanen i Frederiksværk. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tørke sender fodboldspillere på kunstgræs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tørke sender fodboldspillere på kunstgræs
Halsnæs - 07. august 2018 kl. 09:18
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når der fra tirsdag aften spilles Mitsubishi Cup i Hundested kommer fodboldspillerne til at optræde på kunstgræs fremfor på den afsvedne græsbane 1. Det er en konsekvens af den lange tørkeperiode. Det er ikke alene landmænd, der sukker efter regn. Det samme gør landets fodboldspillere og -ledere, mens de kigger på visne og betonhårde baner, som det ikke har været muligt at vande.

Mens sæsonstarten i foråret var truet af våde baner, er truslen nu den modsatte, og det tvinger på samme måde fodboldspillerne over på det kunstgræs, som egentlig primært er etableret for at holde aktiviteten igang om vinteren.

Den smule vand der er faldet den seneste uge har ikke hjulpet meget i Halsnæs Kommune, hvor man er i den groteske situation, at der faktisk er vandingsanlæg til banerne i både Hundested og Frederiksværk, men anlæggene virker ikke. En vandingsmulighed i Melby er stoppet, fordi man ikke må tage vandet fra en nærliggende branddam af hensyn til dammens fauna.

- I 5-6 år har alle fire klubber været i dialog med kommunen om at få vandet baner i den tørre periode, og i år er det så helt ekstremt med tørke. Kommunen har anført, at banerne vil blive bedre uden vanding, fordi man drifter dem på en anden måde, men jeg spørger om man har en back-up-plan, hvis det ikke holder stik, siger formand for Melby-Liseleje IF og Halsnæs Idrætsråd Kim Daugbjerg.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede