19. juli 2019
Trine Stein Graakjær kommer fra en stilling som souschef og daglig pædagogisk leder på Hellebækskolen i Helsingør Kommune. Hun er ny skoleleder på Ølsted Skole.
gallery icon

Se billedserie

Trine Stein Graakjær kommer fra en stilling som souschef og daglig pædagogisk leder på Hellebækskolen i Helsingør Kommune. Hun er ny skoleleder på Ølsted Skole.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To nye skoleledere tiltræder 1. april

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To nye skoleledere tiltræder 1. april
Halsnæs - 13. marts 2019 kl. 13:33
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Leder af Arresø Skole Horst Obermann er stoppet for nogle måneder siden, og Halsnæs Kommune har nu fundet de to nye skoleledere, der skal stå i spidsen for Ølsted Skole og Magleblik Skole, som bliver selvstændige med opløsningen af Arresø Skole til sommer.

Trine Stein Graakjær er ny skoleleder på Ølsted Skole, mens Wenche Fogsgaard er ny skoleleder på Magleblik Skole. Begge tiltræder 1. april på de to matrikler, der altså formelt først er selvstændige efter dette skoleår.

Trine Stein Graakjær kommer fra en stilling som souschef og daglig pædagogisk leder på Hellebækskolen i Helsingør Kommune, hvor hun har været ansat siden 2016. Hun har lærerbaggrund og mange års praksiserfaring som primært udskolingslærer og læringsvejleder. Hun har desuden netop færdiggjort en diplomuddannelse i ledelse på Københavns Professionshøjskole.

Den ny leder på Magleblik Skole Wenche Fogsgaard har i de seneste otte år arbejdet med skoleledelse i Gladsaxe Kommune, heraf to år som skoleleder. Hun har desuden i flere år undervist og vejledt blandt andet om inklusion.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede