22. juni 2021
Rådhussalen erstatter Gjethuset som testcenter fra på tirsdag 15. juni. Foto: Niels J. Larsen
Rådhussalen erstatter Gjethuset som testcenter fra på tirsdag 15. juni. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Testcenter flytter fra Gjethuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Testcenter flytter fra Gjethuset
Halsnæs - 08. juni 2021 kl. 09:17
Af Niels Jørgen Larsen

Corona Lyntestcentret i Gjethuset flytter til Rådhussalen i Frederiksværk. Det meddeler Halsnæs Kommune.

Sidste åbningsdag i Gjethuset, hvor man i flere måneder har kunne blive testet hver dag kl. 08.00-20.00 er den 14. juni.

»Genåbningen af Danmark skrider længere og længere frem, og vi ser nu ind i en tid, hvor Gjethuset i Frederiksværk vil kunne genoptage en række kulturelle aktiviteter. Det betyder, at Gjethuset nu har brug for at kunne råde over det lokale, som lige nu anvendes som testcenter, for at kunne få sat gang i kulturen i Halsnæs igen. Derfor flyttes testcentret til Rådhussalen ved Halsnæs Rådhus, hvor der er gode faciliteter og parkeringsforhold,« skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Testcentret i Gjethuset har sidste åbningsdag den 14. juni, og første åbningsdag i Rådhussalen bliver den 15. juni. Der forekommer derfor ikke nogen lukkedage i forbindelse med flytningen. Selve opsætningen omkring testcentret vil være den samme i Rådhussalen, og det vil også fortsat være Copenhagen Medical, som driver testcentret efter flytningen. Åbningstiderne forbliver ligeledes uændrede, hvilket betyder, at der åbnes klokken 08.00 den 15. juni og lukkes klokken 20.00.

Adressen på det nye testcenter i Rådhussalen er Rådhuspladsen 1, 3300 Frederiksværk. Rådhussalen ligger i en bygning for sig selv ved siden af Halsnæs Rådhus.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?