18. maj 2021
Nicholai Christiansen spillede en stærk kamp og var en evig kilde til uro overfor gæsternes forsvar.
Nicholai Christiansen spillede en stærk kamp og var en evig kilde til uro overfor gæsternes forsvar.
Foto: Thomas Quvang
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tenniscifre i premieren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tenniscifre i premieren

FFK indledte foråret med solid 6-0 sejr over Tikøb

Halsnæs - 19. april 2021 kl. 10:03
Af Thomas Quvang

Frederiksværks tophold i Serie 3 fik en fuldstændig forrygende start på foråret, da det på hjemmebane lørdag eftermiddag blev til en solid 6-0 sejr over Tikøb.

Som cifrene fortæller så var der regulær klasseforskel på dagen. FFK's veloplagte mandskab tordnede derudaf fra første fløjt, nærmest som kåde øko-køer der blev sluppet på græs efter en lang vinter i stalden.

I hvert fald lyste spilleglæden ud af hjemmeholdets spillere efter et halvt års pause fra turneringsbold.

Kørt midt over

Matchen blev da også afgjort allerede i de første 45 minutter, hvor gæsterne blev kørt midt over af FFK's velsmurte angrebsmaskine.

Marcus Dalhauge blev første målscorer da han bragte FFK på 1-0 i det 13. minut. Det blev 2-0 ved Christian Konradsen på straffespark efter den halve time. Nicholai Christiansen scorede til 3-0 og Marcus Dalhauge sluttede de første 45 minutter af med sin anden scoring, til 4-0.

I de sidste 45 minutter blev sejren slået fast med scoring af Rasmus Løkkegaard til 5-0 og kort før tid lukkede og slukkede Christian Konradsen med scoringen til slutfacit 6-0.

En meget sikker sejr kørt hjem på solide præstationer over hele linien. Det tegner rigtig godt for resten af foråret.

Gave fra Græsted

Senere samme eftermiddag var der endnu mere at glæde sig over i FFK, da resultatet fra Skævinges kamp mod Græsted tikkede ind.

Her løb Skævinge ind i sæsonens første nederlag, og det resultat betyder, at FFK fører rækken med et point ned til netop Skævinge, og samtidig har Allan Arge´s tropper en kamp i 'hånden', så det blev en lørdag, hvor det hele flaskede sig for FFK.

Næste opgør er den kommende lørdag, hvor holdet besøger Espergærde. Der er kampstart kl. 12 I skrivende stund spilles kampen uden tilskuere.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?