14. august 2020
Håndboldstjernen Mikkel Hansen med julekalenderen fra Team Bodenhoff.
Håndboldstjernen Mikkel Hansen med julekalenderen fra Team Bodenhoff.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team Bodenhoffs julekalender kan købes hos bageren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team Bodenhoffs julekalender kan købes hos bageren
Halsnæs - 16. november 2019 kl. 17:16
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mikkel Hansen, Lasse Svan, Hans Lindberg og en række andre håndboldstjerner bakker op om anden udgave af julekalenderen fra Danmark Rundt Team Bodenhoff til fordel for Børnecancerfonden.

- Vores julekalender kan købes i City Bakerys butikker i Halsnæs og Hillerød bl.a., fortæller Claus Bodenhoff.

Mere end 104 salgssteder landet over har taget kalenderen til sig. Den indeholder flotte præmier af underholdningsmæssig værdi. Det er f.eks. F.eks. billetter til Brøndby og FC Midtjyllands hjemmekampe, Kattegat Centret i Grenå, Bon Bon Land, Dyrehavsbakken i Klampenborg, Ree Park på Djursland, Eventyr Teatret. På hver eneste julekalender er der videre en gratis børnebillet til det fantastiske oplevelsessted Universe på Als.

Kalenderen koster 50 kr. og hele overskuddet går til børn med kræft og deres familier. Således gav kalenderen 200.000 kr. til Danmark Rundt Team Bodenhoff i 2018.

- Vi både håber og forventer at beløbet bliver større i 2019, siger Claus Bodenhoff, der også håber med årets indsats samlet at nå over en million til Børnecancerfonden efter at der de første fire år med Danmark Rundt er samlet over tre mio. kr. ind.

Forberedelserne til sjette udgave af Danmark Rundt Team Bodenhoff er i fuld gang. De to seneste år har været med start i Skagen og mål i Frederiksværk.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?