20. februar 2019
Frederiksværk Svømmeklub i de røde farver står for registrering af deltagere til børneløbet Stålkids og sørger for sikkerheden ude på ruten. Foto: Morten Toft.
Frederiksværk Svømmeklub i de røde farver står for registrering af deltagere til børneløbet Stålkids og sørger for sikkerheden ude på ruten. Foto: Morten Toft.
Foto: Christina Nowak
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svømmeklub tager sig af Stålkids

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svømmeklub tager sig af Stålkids
Halsnæs - 19. august 2018 kl. 08:40
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når børneløbet Stålkids løber af stablen den 2. september i forbindelse med Stålmanden i Frederiksværk, spiller Frederiksværk Svømmeklub en stor rolle med frivillige hænder. Klubben skal sørge for, at det hele spiller på dagen, og de glæder sig til det.

- Vi glæder os til at lave en fest og være der for børnene og heppe på dem med balloner. Vi er der for at sørge for, at de får en god dag, mens de måske venter på, at mor og far kommer i mål, siger Louise Skou Nielsen, bestyrelsesmedlem i Frederiksværk Svømmeklub.

Svømmeklubben stiller med frivillige på ruten, som sørger for at børnene kan løbe sikkert rundt i byens gader. De står også for registrering af deltagerne til løbet.

Louise Skou Nielsen håber, at tilstedeværelsen til Stålkids måske kan lokke nogle flere børn ind i svømmehallen. For det er vigtigt at kunne svømme, når man bor i en kommune omgivet af vand, forklarer hun.

I år har arrangørerne af Frederiksværk Stålmand valgt at satse på konceptet Stålkids. Det er et børneløb på 1, 2 og 5 kilometer. Det sker af sikkerhedsmæssige årsager og på grund af faldende interesse for ministålmanden de tidligere år.

- Det har vi valgt at gøre, fordi et børneløb henvender sig til en bredere målgruppe af børn, som vi gerne vil give en god oplevelse, siger Lise Steenberg Pedersen fra DGI Nordsjælland. Hun er projektleder for Frederiksværk Stålmand.

Udover Frederiksværk Svømmeklub spiller MENY Hundested en vigtig rolle. De er i år titelsponsor for Stålkids børneløbet og sørger for, at alle børn får en medalje og en goodie bag, når de er kommet i mål.

Selvom Stålkids er for børn, kan forældrene også snøre løbeskoene og deltage. Det er gratis for forældrene at løbe med børnene ude på ruten. Hvis de har mod på mere end at løbe med børnene, er der flere distancer at vælge mellem på www.dgi.dk/staalmand.

Børneløbet Stålkids er for alle mellem 0 og 15 år og det koster kun 25 kr. Tilmelding til stålkids kan findes på www.dgi.dk/staalkids. Tilmeldingen lukker den 30. august.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk