17. april 2021
Livreddere som Alfred Højberg her vil fremover være i Lynæs hver søndag frem til juni.                     Foto: Niels J. Larsen
Livreddere som Alfred Højberg her vil fremover være i Lynæs hver søndag frem til juni. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svømme-søndage i Lynæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svømme-søndage i Lynæs
Halsnæs - 06. marts 2021 kl. 11:37
Af Niels Jørgen Larsen

Søndag 7. marts er det sommer i Lynæs! Ihvertfald på den måde, at der vil være livredder på Lynæs havn og strand.

Mens svømmehallerne fortsat er Corona-lukkede, så er det store, kolde bassin åben. Den Nordsjællandske Kystlivredningstjeneste tyvstarter sæsonen allerede første søndag i marts.

- Vi kalder det svømme søndage, og der vil være livredder i Lynæs hver søndag kl.10-14 frem til den normale sæsonstart i juni, fortæller cheflivredder John Mogensen.

Halsnæs Kommunes repræsentant i udvalget bag livredningstjenesten Thomas Møller Nielsen (V) vil være tilstede i Lynæs og tager måske selv en tur i vandet.

Også i november var livredderne ekstraordinært på vagt i Lynæs og et par andre steder for at servicere vinterbadere, og nu er man altså klar til de tidlige forårsbadere. Halsnæs Kommune besluttede sidste år at åbne livreddervagt i Lynæs, og den er med på budgettet for de kommende år også i skolernes sommerferie, men altså også ekstraordinært på søndage i hele foråret.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?