14. december 2018
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sundhedsminister besøger hospice

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sundhedsminister besøger hospice
Halsnæs - 13. november 2017 kl. 10:33
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag 13. november får Arresødal Hospice besøg af sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V), og borgmester i Halsnæs kommune, Steen Hasselriis (V), som skal høre om den palliative indsats på hospicet.

Med en ny bred politisk aftale for palliativ sedering og øget selvbestemmelse og et regeringsudspil på knap 80 millioner kroner til styrket hjælp og oprettelse af flere børnehospicepladser i Danmark, så er hospice på sundhedsminister, Ellen Trane Nørbys, dagsorden dette efterår.

- Hospiceområdet optager mig meget, og jeg glæder mig til at møde Arresødals medarbejdere og patienter. Det er vigtigt, at vi styrker hospiceområdet i Danmark og skaber gode muligheder for at sikre, at meget syge patienter kan få en værdig afslutning på livet. Derfor er jeg også glad for vores nye politiske aftale, der netop øger muligheden for en værdig død, siger Ellen Trane Nørby.

Arresødal Hospice har eksisteret som hospice siden 2005 og har derfor mange års erfaring med at yde omsorg og palliativ behandling i den sidste tid.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk