5. august 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor opbakning til julemarch i Ølsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor opbakning til julemarch i Ølsted
Halsnæs - 07. december 2009 kl. 10:46
Af David Abildgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Ølsted: Der blev ikke sparet på kræfterne, da Julemærkehjemmet i går holdt deres årlige julemarch med afgang fra Ølsted Skole.

Hele 1171 mennesker tog på march, mere end 200 flere end sidste år, og det var langt flere end forventet, forklarer Julemærkehjemmets leder Lene Schou.

- Jeg havde for sjovt sagt, at vi blev over 1000 i år, men det gik først op for mig, at jeg havde ret, da jeg hørte, vi var sluppet op for startkort, så det var helt fantastisk, siger Lene Schou.

Hun gætter på, at den store tilslutning til dels skyldes et godt forarbejde.

- Vi tror, det skyldes, at vi var ude og sælge julemærker på valgstederne til kommunevalget. Der delte vi samtidig foldere rundt om marchen, så det har nok fået flere ud på ruten, forklarer hun.

Vejret til årets julemarch var også næsten helt perfekt i forhold til årstiden. Regnen blev væk, vinden havde lagt sig og selv om det var koldt, så var det ikke noget, der kunne stoppe en rask gåtur. Grev Ingolf åbnede marchen og han gik ruten sammen med sin kone og blandt andet borgmester Helge Friis, der også havde taget konen med på tur.

Vel hjemme fra march var der mulighed for at høre musik og besøge salgsteltene, som var stilt op til lejligheden. Og det var der en del, der benyttede sig af. I alt blev der solgt tingel-tangel for godt 9000 kroner, så årets julemarch var intet mindre end en kæmpe succes, lyder det begejstret fra Lene Schou.
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?