28. maj 2020
Frederik Germann i valgkampen 2017 sammen med Magnus Dræbye, hvor de var enige om at der skulle arbejdes for at få en natbus til Halsnæs.  Foto: Allan Nørregaard
Frederik Germann i valgkampen 2017 sammen med Magnus Dræbye, hvor de var enige om at der skulle arbejdes for at få en natbus til Halsnæs. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor glæde over natbus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor glæde over natbus
Halsnæs - 01. november 2019 kl. 14:27
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et to-årigt forsøg med en natbus til og fra Hillerød til Halsnæs var blandt de nye punkter, der fik plads i det brede budgetforlig, der i denne uge blev indgået .

Det vækker særlig glæde hos yngste medlem af byrådet, Frederik Germann (V), der sammen med andre unge politikere havde dette særlige ønske med i valgkampen for to år siden.

- Det var min mærkesag nummer et, jeg har siden mødt mange der har nævnt det for mig, men jeg havde ikke troet at det skulle lykkes nu, siger Frederik Germann, der fik sin egen gruppe til at tage det med til forhandlngsbordet, hvor det samtidig også var et ønske fra SF som obgså Anja Rosengreen fremhævede, da budgetaftalen blev præsenteret.

Der er afsat 200.000 kr. i 2020 og 350.000 året efter, og tanken er at natbusserne skal køre to gange hver vej natten til lørdage og søndage.

- Det kommer alle til gode, ikke blot de unge som nogle har fremhævet. Det betyder at alle borgere kan komme sikkert og trygt hjem i weekenderne uden at skulle betale for en taxi, siger Frederik Germann.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?