21. juli 2019
Borgmester Steffen Jensen blev mødt af personale og forældre i dagtilbuddet der ville drøfte normeringer og valgløfter.                Foto: NJL
Borgmester Steffen Jensen blev mødt af personale og forældre i dagtilbuddet der ville drøfte normeringer og valgløfter. Foto: NJL
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Steffens story blev hele byrådets fortælling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Steffens story blev hele byrådets fortælling
Halsnæs - 23. juni 2018 kl. 04:43
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Egentlig burde det i forhold til dagsordenen have været pårørende til borgere på kommunens plejecentre, der lavede demonstration foran rådhuset før torsdagens byrådsmøde, men i stedet var det ansatte og forældre på kommunens daginstitutioner, der ville gøre politikerne og i særdeleshed borgmester Steffen Jensen opmærksom på valgløfter omkring normeringer.

Borgmesteren inviterede demonstranterne indenfor til byrådsmødet, hvor de - som han sagde - bl.a. kunne høre om kommunens regnskab.

I byrådssalen kunne fremmødte så senere høre om den ny fortælling om Halsnæs, som bl.a. lover at man vil investere i de lokale institutioner. »Fælles om fremtiden - Det gode liv i Halsnæs« er titlen på det dokument, som afløser »de brændende platforme«, som Steen Hasselriis (V) tog initiativ til i forrige byrådsperiode. Nu har hans afløser som borgmester Stefffen Jensen (S) taget skridt til en fortælling, der skal danne retning for de kommende år. Fortællingen har været undervejs siden han fik borgmesterkæden om halsen.

Først var det Steffens Story. Så blev den bredt ud til chefer og medarbejdere i kommunen, til udvalgsformænd og de øvrige politiske partier. Og torsdag aften blev den hele byrådets, da samtlige 21 stemte for dokumentet, der skal danne politisk retning de kommende år.

Det skete dog ikke uden særlig én kritisk røst. Fra »den gnavne mand fra Venstre«, som Sune Raunkjær omtalte sig selv.

- De første udkast var, for nu at være lidt bramfri, i mine øjne en gang fis i en hornlygte, og selvom der er blevet lukket noget fis ud af lygten siden da, er jeg stadig ikke imponeret. lød det fra Venstre-manden.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis Weekend.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede