3. juli 2020
Steen Hasselriis, 70 år.
Steen Hasselriis, 70 år.
Foto: www.lplusv.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Steen Hasselriis fylder 70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Steen Hasselriis fylder 70
Halsnæs - 24. november 2017 kl. 12:41
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den snart afgårende borgmester i Halsnæs Kommune Steen Hasselriis (V) fylder 70 år fredag 24. november.

Steen Hasselriis blev borgmester i Halsnæs, da Venstre sammen med Dansk Folkeparti sikrede flertal i byrådet ved valget i 2013. Her brød han 16 års socialdemokratisk styre i Frederiksværk og Halsnæs med Helge Friis som borgmester.

I denne uge måtte han så se en anden socialdemokrat Steffen Jensen vinde valget og dermed overtage borgmesterposten 1. januar. Her fortsætter Steen Hasselriis som menigt byrådsmedlem for Venstre i oppostion, som han prøvede det fra han første gang blev valgt ind i 2002 og frem til 2014.

Steen Hasselriis er født i København og flyttede til Frederiksværk i 1996 fra Birkerød. Han er uddannet civilingeniør. Efter en karriere som markeringschef i Siemens og administrerende direktør i Store Nord, Rentokil og Linatex købte han i 1996 Hillerød Elevatorfabrik, som lå i Frederiksværk. Firmaet, der skiftede navn til HEFA, blev i 2005 opkøbt af verdens største elevatorfirma OTIS, hvorefter Steen Hasselriis fortsatte som salgchef til han blev borgmester i Halsnæs.

Når han nu afleverer borgmesterkæden efter fire år, hvor han har præget udviklingen i Halsnæs og også involveret sig i nordsjællandske fællesprojekter som bl.a. arbejdet me trafikforbedringer, bliver der mere tid til at komme på vandet i sin båd.

Steen Hasselriis har frabedt sig en officiel markering af den runde dag, som fejres med en privat fest i weekenden.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?