23. september 2021
Holdet fra AM Gruop til Stålsprinten, Lars Krog-Jensen med sønnen Silas, der var mere begejstret for turen end han ser ud på billedet, Jonas Severinsen og Lærke Toft Ruby.  Privatfoto
Holdet fra AM Gruop til Stålsprinten, Lars Krog-Jensen med sønnen Silas, der var mere begejstret for turen end han ser ud på billedet, Jonas Severinsen og Lærke Toft Ruby. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stålmand på Long-John med barnestol

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stålmand på Long-John med barnestol
Opdateret 09. september 2021 kl. 08:20
Halsnæs - 08. september 2021 kl. 18:46
Af Niels Jørgen Larsen

Det var et særligt syn der mødte de øvrige deltagere i Stålsprinten søndag i Frederiksværk, da mix-holdet fra AM Group ApS i Frederiksværk skiftede fra svømning til cykelturen.

I vandet lagde holdets kvindelige svømmer afstand til de øvrige og derfor kom firmaets direktør Lars Krog-Jensen afsted på cykelturen som den første. Med sønnen Silas.

- Det var foran en flok måbende fyre med pladehjul og aerodynamiske hjelme - det alene var det hele værd, fortæller Lars Krog-Jensen, der havde sønnen med i barnestol på en Long-John cykel.

Først efter 6-7 km af de 25 blev Lars og sønnen overhalet, men ikke af flere end da holdets tredjemand Jonas Sevinsen tog over på løbeturen, så holdt man fast og hentede en samlet fjerdeplads i Stålsprinten. Og en førsteplads for mixhold.

- Jonas holdt stædigt fast i vores placering på en smuk tur ud til Arresø langs kanalen. Meget vigtigt: Jonas overhalede borgmesteren så vi kom i mål før kommunens hold, lyder det med et grin fra Lars Krog-Jensen.

Når AM Group var først efter svømningen skyldes det firmaets studentermedarbejder Lærke Toft Ruby, der har vundet DM i åben vand svømning og er livredder på Nordkysten om sommeren, hvor hun også var først i mål, da livredderne svømmede over Isefjorden på den årlige »firmaudflugt«.

Stålsprinten bestod af i 500 m svømning, 25 km på cykel og 5 km løb. 36 hold detog. Vinder blev et hold fra Tømrerentreprisen.

Synes du, at kommunen er der for dig?