6. april 2020
KM Sport lukker på Nørregade i Hundested, men fortsætter i Frederiksværk.               Foto: N.J. Larsen
KM Sport lukker på Nørregade i Hundested, men fortsætter i Frederiksværk. Foto: N.J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sportsbutik lukker i Hundested

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sportsbutik lukker i Hundested
Halsnæs - 11. januar 2020 kl. 14:24
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

KM Sport lukker sin butik på Nørregade i Hundested med udgangen af januar, hvorefter kunderne henvises til butikken på gågaden i Frederiksværk, hvor man fortsætter uændret.

»Sidste dag for vores butik i Hundested bliver fredag d.31/1-2020. Lejemålet er opsagt og ny lejer (Dametøj) er fundet. Vi oprigtigt kede af, at måtte lukke ned i byen,« skriver KM Sport på sin Facebook-side.

Kasper Kristoffersen og Morten Hegner åbnede KM Sport i Frederiksværk tilbage i 2010 og kan således til sommer fejre 10 års jubilæum her. For syv år siden åbnede man i Hundested, hvor man rykkede ind i en tidligere Sportigan.

»Vi sætter ekstremt stor pris på de syv år vi har ligget i Hundested, den måde i har taget imod os, jeres lyst til og kigge forbi til en snak eller en god handel, ikke mindst de mange gode samarbejdsaftaler som er indgået og som vi kunne/kan bakke op omkring (hvilket vi selvfølgelig stadig gør og vil gøre, bare fra vores butik i Frederiksværk),« skriver Kasper Kristoffersen og Morten Hegner om lukningen.

De noterer at grunde til at lukke er der mange af, men der ikke er tvivl om, at detailhandelen er presset.

Ophørsudsalget i Hundested er allerede startet. Det er muligt at forretningen i Hundested lukker tidligere end 31. januar for renovering.

njl