25. maj 2019
Indtil videre kan søredderne kun fremvise en tegning, men til april regner de med at tage deres nye, flydende beredskabshus i brug.                                  Fotos: Kasper D. Dønbo
gallery icon

Se billedserie

Indtil videre kan søredderne kun fremvise en tegning, men til april regner de med at tage deres nye, flydende beredskabshus i brug. Fotos: Kasper D. Dønbo
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søreddere laver flydende base

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søreddere laver flydende base
Halsnæs - 13. oktober 2018 kl. 10:15
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lige nu er der intet spor af et flydende beredskabshus i Lynæs Havn, men når Dansk Søredningsselskab(DSRS) Lynæs til april gør klar til endnu en sæson, hvor nødstedte sejlere skal undsættes, så bliver det med en helt ny base, som kommer til at ligge i selve havnebassinet.

- Vi skal i gang med at etablere et beredskabshus, hvor vi kan have alt vores tøj og udstyr anbragt helt tæt på båden, siger Bo Vinten Johansen, stationsleder for DSRS Lynæs, til Frederiksborg Amts Avis.

Behovet for et beredskabshus er i følge Bo Vinthen større end nogensinde før - især hvis næste sæson kommer til at ligne den, som går på hæld den 15. november.

- Da jeg startede i DSRS Lynæs havde vi 45 aktioner om året. Da vi forleden blev kaldt ud, var det vores 123. aktion i år. Det er første gang nogen station i DSRS-regi har rundet 100 aktioner, siger Bo Vinten og konstatere, at der har været »meget travlt«.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis i weekenden.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede