26. november 2020
Torsdag 9. august fejrede glade elever et års fødselsdag for Skolen ved Havet.                         Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Torsdag 9. august fejrede glade elever et års fødselsdag for Skolen ved Havet. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skolen ved Havet har elevfremgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolen ved Havet har elevfremgang
Halsnæs - 14. august 2018 kl. 09:16
Af Niels Jørgen Larsen

81 elever tog mandag fat på det ny skoleår på Skolen ved Havet i Lynæs, den nyeste privatskole i Halsnæs, som netop har fejret et års fødselsdag. 81 elever på skolen, der har adresse på Lyngbakken 16 i Lynæs, er en fremgang på 80 procent i forhold til de 45 som var antallet ved skolestart i august 2017.

- Vi har fået otte i den ny 0.klasse, som går sammen med 1.klasse, og desuden er der kommet nye elever på de andre årgange, siger skoleleder Charlotte Hertel Kristiansen, som fortæller at de ny børn på skolen mest kommer fra Hundested-området, men at man også har fået et par stykker fra Ølsted.

De flere elever medfører også at man har kunne sige goddag til tre nye medarbejdere, således at der nu er otte fastansatte på Skolen ved Havet.

Selv om der først var skolestart mandag, så valgte man i sidste uge at markere skolens officielle et års fødselsdag. Den 9. august 017 var dagen, hvor daværende borgmester Steen Hasselriis officielt erklærede Halsnæs' nye privatskole for åben. Derfor var alle skolens medarbejdere og elever samt familier inviteret til en festlig markering af den første fødselsdag.

- Skolen ved Havet er noget særligt. Selv om mange af jer har ferie endnu, er fremmødet stort her i aften, og det siger meget om den ånd og det særlige engagement, der præger vores lille skole, sagde skoleleder Charlotte Hertel Kristiansen sin velkomst til de mange fremmødte.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?