21. november 2017
Alle aktiviteter i Enghavehallen på Frederiksværk Skole stopper med øjeblikkelig virkning efter fund af skimmelsvamp.

Foto: Halsnæs Kommune
Alle aktiviteter i Enghavehallen på Frederiksværk Skole stopper med øjeblikkelig virkning efter fund af skimmelsvamp. Foto: Halsnæs Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skimmelsvamp lukker sportshal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skimmelsvamp lukker sportshal
Halsnæs - 12. januar 2017 kl. 10:42
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alle aktiviteter i Enghavehallen på Frederiksværk Skole stopper med øjeblikkelig virkning efter fund af skimmelsvamp. Skimmelsvampen er konstateret i krybekælderen under hallen og i mindre omfang andre steder i hallen. Det oplyser Halsnæs Kommune.

Kommunens rådgiver på opgaven, Bunch Bygningsfysik ApS, anbefaler på den baggrund, at ophold i hallen på over en time frarådes indtil videre. Som en konsekvens heraf lukker kommunen ned for alle aktiviteter i hallen, indtil det fulde omfang af skimmelsvampen er kendt.

På et møde fredag den 13. januar får kommunen en grundig orientering af rådgiveren, ligesom kommunen tager kontakt til embedslægen, blandt andet med henblik på at kunne melde anbefalinger ud til brugere af hallen.

Kommunen vil derudover hurtigst muligt udarbejde en plan for, hvordan man kan flytte skolens og fritidsbrugernes aktiviteter til andre steder. På den korte bane må det imidlertid forudses, at nogle af aktiviteterne helt må aflyses.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk